Anamaria Ferentz își declară dragostea. Vedeta şi-a sărbătorit iubitul

14.03.2022, 17:20
Anamaria Ferentz își declară dragostea. Vedeta şi-a sărbătorit iubitul
Anamaria se afla peste hotare când a aflat de moartea afaceristului

Anamaria Ferentz trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu americanul Douglas Sproul. Artista a demonstrat cât de mult îl iubește pe partenerul său, așa că i-a făcut o surpriză, cu ocazia zilei lui de naștere. ”Mă inspiri să fiu o persoană mai bună, un partener mai bun şi un om mai bun în fiecare zi”, i-a declarat artista iubitului ei.

Anamaria Ferentz trăiește o poveste de dragoste ca în filme cu americanul Douglas Sproul. Cu ocazia zilei lui de naștere, vedeta i-a făcut o surpriză iubitului ei. Cei doi sunt împreună de nici un an, mai exact de 10 luni.

Mai mult, artista s-a mutat la ferma iubitului său, din Oregon, SUA.

Anamaria Ferentz și-a declarat iubirea public

„La mulţi ani, puiule! Te iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Mă inspiri să fiu o persoană mai bună, un partener mai bun şi un om mai bun în fiecare zi. Suntem atât de binecuvântaţi să ne avem unul pe celălalt. Sănătate, iubire, viață lungă fericită și pace sunt doar câteva dintre urările pe care ți le fac. Te iubesc”, i-a urat Anamaria Ferentz jumătății sale. Totodată, ea a postat și mai multe imagini cu ei doi pe contul său personal de Facebook. Sunt foarte apropiați.

Anamaria Ferentz a împlinit recent vârsta de 46 și nu a ratat ocazia să o petreacă în New York alături de iubitul ei american, dar și de prieteni.

Cântăreața a dorit să își sărbătorească ziua de naștere la New York, iar iubitul i-a făcut o surpriză. Anamaria a fost răsfățată cu o sesiune de shopping în magazinul celebrei Sarah Jessica Parker din “Sex and the City”,

Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre iubitul american.

Artista a vorbit despre bărbatul care îi face inima să tresare, anul trecut.

„Am venit pentru o săptămână la New York, să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea, întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea…(pot numără pe degete de câte ori mi-am serbat ziua sau am făcut ceva special). În schimb, anul acesta prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America.

Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună. Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am și prieteni dragi aici”, a mărturisit Anamaria Ferentz, în exclusivitate pentru Click!

citește și...