Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre iubitul american. Cum a reușit să o suprindă de ziua de naștere a artistei

16.12.2021, 13:34

Anamaria Ferentz trăieşte de 10 ani visul american, dar și o poveste de dragoste care o face să radieze de fericire. Artista a vorbit despre bărbatul care îi face inima să tresare, dar și despre aniversarea ei. Cântăreața a fost răsfățată în orașul luminilor și a petrecut momente de neuitat alături de cei dragi.

Anamaria Ferentz a împlinit recent vârsta de 46 și nu a ratat ocazia să o petreacă în New York alături de iubitul ei american, dar și de prieteni.

Artista locuiește de peste 10 ani în America, unde și-a planificat să-și relanseze cariera muzicală, iar recent artista a recunoscut că trăiește și o frumoasă poveste de dragoste peste hotare.

Anamaria Ferentz: ”Prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC”

Cântăreața a dorit să își sărbătorească ziua de naștere la New York, iar iubitul i-a făcut o surpriză. Anamaria a fost răsfățată cu o sesiune de shopping în magazinul celebrei Sarah Jessica Parker din “Sex and the City”,

 

„Am venit pentru o săptămână la New York, să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea, întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea…(pot numără pe degete de câte ori mi-am serbat ziua sau am făcut ceva special). În schimb, anul acesta prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America.

Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună. Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am și prieteni dragi aici”, a mărturisit Anamaria Ferentz, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria Ferentz, relație la distanță

Anamaria Ferentz s-a despărţit în 2020 de iubitul ei, Christopher Flores, un bărbat mai tânăr decât ea cu câțiva ani. Christopher lucra pentru US Army Medical Service Corps. Anamaria a povestit care sunt motivele pentru care au decis să pună punct relației.

„Despre relaţia cu Christopher pot spune doar că a fost una dintre cele mai frumoase relaţii ale mele. Din păcate însă, din cauza meseriei pe care o are, el trebuie să fie ba 3 ani într-o ţară, ba 3 luni într-un oraş, 4 în alt oraş, 5 în altă ţară şi tot aşa – ceea ce nu se coordonează cu viaţa pe care mi-o doresc eu. Am fost prieteni mulţi ani înainte să fim împreună şi am rămas foarte buni prieteni, la fel cum am fost. A fost o poveste foarte frumoasă între noi şi am trăit momente fericite împreună”, a spus Anamaria Ferentz, potrivit OK!.

De-a lungul timpului, Anamaria Ferentz a apărut în tabloide. În 2009, s-a spus că aceasta ar fi avut o relaţie cu Ion Ţiriac. Anamaria Ferentz a avut şi o relaţie cu Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Năstase, soţia lui Ilie Năstase.

 

citește și...