Anamaria Ferentz dă detalii despre viața sa în America. ”Trăiesc bine, altfel nu aș fi stat 10 ani”

29.12.2020, 13:33
Anamaria Ferentz dă detalii despre viața sa în America. ”Trăiesc bine, altfel nu aș fi stat 10 ani”
Anamaria Ferentz dă detalii despre viața sa în America. ”Trăiesc bine, altfel nu aș fi stat 10 ani”

Cântăreața Anamaria Ferentz a povestit cum este viața sa în America, acolo unde s-a mutat de zece ani.

Anamaria Ferentz este stabilită peste Ocean de mulți ani. Întrebată, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, dacă câștigă bine în America, artista a declarat: ”Trăiesc bine în America, altfel nu aş fi stat 10 ani. 10 ani care au trecut atât de repede. Fericirea mea cea mai mare este că pot vizita America cântând. Sunt plătită să cânt şi văd oraşe superbe, oameni faini, locuri noi. Adiţional am făcut şi fac real estate (imobiliare), un domeniu care mă pasionează”.

Cântăreața a mărturisit că nu intenționează să se reîntoarcă definitiv în România, cel puțin deocamdată. ”Nu, dar definitiv nu este nimic în viaţă. Mă reîntorc cu drag la familie şi pentru anumite evenimente sau proiecte. În rest, cine ştie unde mă vor mai purta paşii şi sufletul. Eu sunt de meserie călător”, a spus ea.

Anamaria Ferentz, despre viața sa sentimentală


Anamaria Ferentz a mărturisit că în prezent este singură. ”În prezent nu sunt în nicio relaţie. Îmi este bine aşa cum sunt şi nu fac compromisuri doar de dragul de a fi cu cineva. Din contră, îmi e foarte bine singură şi am devenit şi mai selectivă decât eram”, a dezvăluit vedeta.

Întrebată cum ar trebui să fie un bărbat care să o atragă, Anamaria Ferentz a explicat: ”Nu există o formulă specială. Sunt reacţii chimice şi atracţii fizice de neexplicat, nu poţi convinge inima, te îndrăgosteşti sau nu. Ştii doar în momentul respectiv… neaşteptat şi neplanificat. Te miri de multe ori în cazul unor relaţii, ţi se pare că nu se potrivesc deloc, dar ei se iubesc şi sunt fericiţi… atat cât sunt”.

Cântăreața a vorbit și despre căsătorie. ”Cred în căsătorie, este ca şi Moş Craciun. Există atâta timp cât crezi cu adevărat că vine, iar pentru a ajunge cu sacul plin de bunătăţi trebuie să faci multe lucruri bune.Glumesc, aş putea scrie un roman despre căsătorie, un roman haios, din căsătoriile altora, evident, dar mă rezum în a spune că nu aş zice nu dacă aş simţi că merg în aceeaşi direcţie cu persoana care m-ar cere”, a declarat ea.

citește și...