Analia Selis, despre divorțul prin care a trecut. ”Nu am vrut să știu nimic de el”

01.11.2021, 15:52
Analia Selis, despre divorțul prin care a trecut. ”Nu am vrut să știu nimic de el”
Analia Selis, despre divorțul prin care a trecut. ”Nu am vrut să știu nimic de el”

Cântăreața Analia Selis, în vârstă de 44 de ani,  a făcut declarații despre separarea de cel care i-a fost soț. Artista a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre perioadsa dificilă prin care a trecut după ce a divorțat de Răzvan Suma, bărbat cu care a format un cuplu aproape 20 de ani și împreună cu care are doi copii, în vârstă de 9, respectiv 10 ani. ”Nu am vrut să știu nimic de el”, a spus Analia Selis.

Analia Selis a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut dezvăluiri despre un moment extrem de dificil din viața sa, și anume divorțul de Răzvan Suma.

Cântăreața a povestit că separarea de Răzvan a făcut-o să se simtă, pentru prima dată, străină în România.

Analia Selis, despre divorțul prin care a trecut. ”N-a fost o despărțire care am crezut că se va întâmpla și-atunci a fost foarte greu”

“Nu voiam să mai comunic cu nimeni, doar cu prietenii apropiați pe care i-am rugat să-mi dea puțin spațiu. A fost singurul mod în care am putut să mi-l smulg din viața mea. Nu am vrut să știu nimic de el”, a declarat Analia Selis.


“Am venit oarbă, super îndrăgostită și așa am și fost mulți, mulți, mulți mulți ani și a fost neașteptat. N-a fost o despărțire care am crezut că se va întâmpla și-atunci a fost foarte greu. Mă vedeam aici și pentru prima oară am simțit că sunt într-o țară străină. (…) România este țara mea, doar că a fost șocul despărțirii. Viața mea este aici, copiii sunt aici, eu am cetățenie”, a completat cântăreața.

Cine este Analia Selis

Analia Selis este originară din Argentina. După ce a plecat din Argentina, a ajuns în SUA, acolo a apărut în drumul ei apreciatul violoncelist român Răzvan Suma, motiv pentru care în anul 2003 s-a mutat în România. Acesta i-a devenit soț și au împreună doi copii: un băiețel pe nume Tiago și o fetiță pe nume Noa. Analia Selis a anunțat anul trecut că a divorțat de Răzvan Suma.

Analia Selis a reprezentat Argentina la Festivalul Cerbul de Aur 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3. Între 2005 și 2009 a lansat 4 albume de mare succes care au dus-o pe Analia Selis în atenția publicului. În anul 2016, Analia Selis membru al ansamblului „ArgEnTango”.

citește și...