Ana Porgras face mărturisiri. ”Am rămas cu niște sechele”

19.05.2021, 16:50
Ana Porgras face mărturisiri. ”Am rămas cu niște sechele”
Ana Porgras face mărturisiri. ”Am rămas cu niște sechele”

Fosta gimnastă de performanță  Ana Porgras a făcut dezvăluiri despre familia sa.

Părinții Anei Porgras s-au despărțit când aceasta era mică. Mama sa a plecat să muncească în străinătate, în Italia. ”A plecat de când eram mică, după ce s-a despărțit de tatăl meu. A mai stat o perioadă în țară, apoi a plecat, aveam 13 ani… Ne vedeam de două-trei ori pe an. Însă, vorbeam în fiecare zi la telefon… Mama era și este persoana care m-a susținut și m-a ascultat tot timpul”, a mărturisit Ana Porgras pentru revista Viva.

Ana Porgras a dezvăluit că a avut o relație foarte bună cu tatăl ei când era mică, însă ulterior, după ce părinții s-au separat, nu au mai păstrat legătura foarte mult. ”Când s-au despărțit, ceva s-a rupt, nu am mai păstrat legătura foarte mult. Când am crescut și am înțeles lucrurile mai bine, am restabilit legătura. Acum ne vizităm, ne auzim la telefon, avem o relație absolut normală”, a explicat ea. ”Tatăl meu nu a plecat niciodată din țară, a rămas la Galați. Mi-a lipsit prin prisma sportului pe care l-am făcut, nu a fost ceva ce au făcut ei intenționat, dar gimnastica a avut prețul ei. Am crescut cumva într-un mediu mai rece, pentru că nu am crescut ca un copil normal, într-o familie, să simt dragostea zi de zi. Am rămas cu niște sechele, nu mă apropii ușor de oricine”, a completat Ana Porgras.

Ana Porgras a fost concurentă la ”Survivor România”

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În data de 4 aprilie 2021, Ana Porgras a fost cea care a părăsit competiția. Fosta gimnastă a povestit, într-un interviu, despre lucrurile care nu se văd la TV de la ”Survivor România”.

”Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noiacolo. Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin”, a declarat aceasta.


Întrebată ce are de gând să facă în continuare după ieșirea de la ”Survivor România”, Ana Porgras a răspuns: ”Cred că am câștigat mai mult decât dacă aș fi rămas în continuare. Am câștigat inimile oamenilor, și asta este un premiu extraordinar. Cred că o să mă îndrept spre online, să fac ceva în sensul ăsta. Dar voi duce în continuare o viață normală, modestă, ca și până acum. Nici când am câștigat medalii de aur nu am fost arogantă. Tot ce se întâmplă după „Survivor România voi lua ca pe un plus în viața mea, este ceva pozitiv și mă bucur de tot ce se întâmplă. Nu îmi fac planuri, merg dusă de val, fac ce simt și ce îmi transmite Universul”.

citește și...