Ana Morodan, operație de micșorare a sânilor. „Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară”

26.06.2022, 10:59

Ana Morodan  își face operație de micșorare a sânilor. Vedeta a decis să facă pasul cel mare, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza sânilor mari. „Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan este cunoscută ca fiind primul blogger de modă din România. , Ana Morodan a lucrat ca avocat specializat în divorțuri timp de un an. Blondina a intrat în lumea reflectoarelor odată cu emisiunea „Asia Express”.

Ana Morodan s-a decis să își facă operație de micșorare a sânilor. Vedeta a spus de nenumărate ori, de-a lungul timpului, că se confruntă cu dureri mari de spate din cauza sânilor mari.

Ana Morodan își face operație de micșorare a sânilor

Influencerita mărturisește că se simte încrezătoare că operația va decurge bine, fiind pe mâinile unui medic bun, medicul Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu.

„Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape. Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!”, a spus Ana Morodan, potrivit click.ro.

”Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric”

Influencerița mărturisea în trecut că își dorește să fie grațioasă, calitate cu care Dumnezeu nu a înzestrat-o.

Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală – boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor.

Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numită bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, s-a confesat vedeta, potrivit Spy News.

citește și...