Ana Morodan, dezvăluiri despre crizele de isterie. Cât de des își pierde cumpătul

20.12.2021, 11:57

Ana Morodan este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodoan  a vorbit despre momentele de stres din viața ei. Vedeta a fost invitată  la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Antreprenoarea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din mediul online. Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor. Morodan a fost chiar primul blogger de stil personal din România. A lăsat avocatura pentru antreprenoriat și astăzi câștigă suficient cât să ducă o viață liniștită.

Influencerita a fost invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D și a făcut o serie de mărturisiri din viața sa.

Ana Moroda, despre crizele de isterie

Întrebată dacă face des crize de isterie, Ana Morodan a spus că nu mai recurge la astfel de acțiuni, pentru că îi fac rău și o obosesc foarte mult.

“Offf, în ultima perioadă n-am mai făcut că mă obosesc teribil.

În Arad, de unde sunt eu, toată lumea se plânge: .

Nu m-am plâns niciodată din cauza machiajului, dar mă plâng, .

Mă simt foarte bine aici, dar cu două zile înainte de emisiune, .

La 36 de ani mă obosesc crizele, așa că nu prea mai fac”, a dezvăluit Ana Morodan.

Ana Morodan: “Sunt o supraviețuitoare”

Denise Rifai a mai întrebat-o pe influencerită dacă se consideră o supraviețuitoare.

“Da, dar, sincer, n-aș vrea să trăiesc un scenariu acopaliptic pe această planetă, gen Mad Max. În general da, no failure option (n.r.: nu există opțiunea eșecului), cum zic americanii.

Bineînțels că mai întâi mă crizez foarte tare, dar după ce mă crizez văd ce e de făcut. Cred că, da sunt o supraviețuitoare”, a răspuns Ana Morodan.

Ce venituri lunare are Ana Morodan

Întrebată ce venituri lunare are, antreprenoarea a evitat să răspundă  cu sume fixe explicând că nu își dorește să frustreze pe nimeni cu răspunsurile ei.

Însă, Ana Morodan își poate permite orice capriciu. Chiar bloggerița a făcut public câte încasări are pe lună și cum se bucură de succesul obținut.

 ”Nu vreau să frustrez pe nimeni”

„O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei, mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele la televizor. Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră.”, a declarat Ana Morodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

citește și...