Ana Morodan are probleme din cauza sânilor. ”Cred că o să-i tai că au ajuns până la buric”

12.04.2022, 14:42
Ana Morodan are probleme din cauza sânilor. ”Cred că o să-i tai că au ajuns până la buric”
Ana Morodan are prrobleme din cauza sânilor. ”Cred că o să-i tai că au ajuns până la buric”

Cunoscuta influenceriță Ana Morodan, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate din cauza sânilor.  Cea superanumită ”Contesa Digitală” are dureri de spate. ”Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor”, a explicat ea.

Ana Morodan a mărturisit că are dureri de spate din cauza bustului voluminos.

Celebra bloggeriță și influenceriță a afirmat că se gândește să recurgă la o intervenție pentru a-și micșora sânii.

Ana Morodan are probleme din cauza sânilor. ”Am luat și ceva kilograme”

”Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă!”, a spus Ana Morodan, relatează click.ro.


”Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numita bilă de către pietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, a completat vedeta.

Ana Morodan a avut o relație cu Killa Fonic

În urmă cu ceva timp, Ana Morodan a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Printre altele, cea supranumită ”Contesa Digitală”, a făcut o dezvăluire neașteptată despre viața sa sentimentală.

Întrebată la emisiunea respectivă cu ce bărbat a avut o aventură, iar presa nu a aflat niciodată, Ana Morodan a dat numele cântărețului Killa Fonic. ”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana Morodan. De asemenea, celebra influenceriță a menționat că artistul Killa Fonic este bărbatul cu care s-ar căsători și mâine.

citește și...