Ana Morodan a avut o relație cu Killa Fonic. ”M-a cerut în căsătorie”

03.07.2021, 14:47
Ana Morodan a avut o relație cu Killa Fonic. ”M-a cerut în căsătorie”
Ana Morodan a avut o relație cu Killa Fonic. ”M-a cerut în căsătorie”

Ana Morodan a fost preezentă în platoul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa sentimentală. Cea supranumită ”Contesa Digitală” a afirmat că a avut o relație cu Killa Fonic. De asemenea, blonda a mărturisit că acesta a cerut-o în căsătorie.

Ana Morodan a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Printre altele, cea supranumită ”Contesa Digitală”, a făcut o dezvăluire neașteptată despre viața sa sentimentală.

Ana Morodan a avut o relație cu Killa Fonic. ”Este un super bărbat”

Întrebată la emisiunea respectivă cu ce bărbat a avut o aventură, iar presa nu a aflat niciodată, Ana Morodan a dat numele cântărețului Killa Fonic. ”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana Morodan.

De asemenea, celebra influenceriță a menționat că artistul Killa Fonic este bărbatul cu care s-ar căsători și mâine.

Drama pe care a trăit-o Ana Morodan

Ana Morodan a fost prezentă de curând la podcastul lui Damian Drăghici, unde, printre altele, a povestit despre una dintre cele mai grele și mai dureroase perioade din viața sa, când bunicii și părinții săi au încetat din viață.  ”Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect. Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după”, a dezvăluit Ana Morodan.

”Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmorântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: ”Care e următorul task pe ordinea de zi?””, a adăugat ea.

citește și...