Ana Maria Barnoschi a fost trădată în dragoste. ”Am fost înșelată”

12.05.2022, 15:36
Ana Maria Barnoschi a fost trădată în dragoste. ”Am fost înșelată”
Ana Maria Barnoschi a fost trădată în dragoste. ”Am fost înșelată”

Vedeta de televiziune Ana Maria Barnoschi, în vârstă de 30 de ani, a făcut dezvăluiri la o emisiune online. Aceasta a mărturisit să a fost trădată în dragoste într-o fostă relație. ”Mi-am recăpătat încrederea în mine. Am fost înșelată. Nu cred că aspectul fizic este direcția după care trebuie să ne luăm în treaba asta cu înșelatul”, a spus ea.

Ana Maria Barnoschi este cunoscută publicului telespectator din țara noastră din postura de asistentă TV la emisiunea ”Roata Norocului”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Vedeta a fost invitată la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a făcut dezvăluiri din viața sa. Vedeta a mărturisit că a fost înșelată de partener într-o fostă relație.

Ana Maria Barnoschi a fost trădată în dragoste. ”Până nu am avut certitudinea de 100% de tot ce se întâmpla, nu am spus nimic”

”Mi-am recăpătat încrederea în mine. Am fost înșelată. Nu cred că aspectul fizic este direcția după care trebuie să ne luăm în treaba asta cu înșelatul. Este vorba despre relația pe care am avut-o cu un băiat timp de mai mulți ani, locuiam împreună. Nu dau din casă cum am aflat toate lucrurile, ideea e că am început să bănuiesc, după care am început să mă interesez, după care am și fost contactată de anumite domnișoare”, a povestit Ana Maria Barnoschi, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta a explicat și cum a reacționat în momentul în care și-a dat seama că este înșelată: “Relația începuse să scârțâie de o bună perioadă de timp, ajunsese să fie toxică. În momentul în care am aflat, nu am fost genul de femeie care să înceapă să se crizeze. Am ținut pentru mine, am mers mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, până m-am convins de toate lucrurile. Până nu am avut certitudinea de 100% de tot ce se întâmpla, nu am spus nimic. Îmi pierdusem încrederea în mine pe parcursul anilor. Ajungi să o pierzi în momentul în care tu dai totul pentru un om, iar omul respectiv nu apreciază absolut nimic din lucrurile pe care le faci pentru el”.

 

citește și...