Ana Baniciu s-a logodit. ”Îmi tremură genunchii ca la Asia Express”

21.09.2021, 15:10
Ana Baniciu s-a logodit. ”Îmi tremură genunchii ca la Asia Express”
Ana Baniciu s-a logodit. ”Îmi tremură genunchii ca la Asia Express”

Cântăreața Ana Baniciu este în culmea fericirii. Fiica renumitului artist Mircea Baniciu a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, afaceristul Edy Kovacs, care a cerut-o în căsătorie în vacanța din Italia. Vedeta a postat în mediul online o fotografie cu inelul. ”Îmi tremură genunchii ca la ”Asia Express”, a mărturisit vedeta.

Ana Baniciu, în vârstă de 27 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei.

Ana Baniciu a postat a postat pe contul ei personal de Instagram o poză cu inelul de logodnă.

Ana Baniciu s-a logodit. ”A apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată”

“Ce să zic, sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și, iată, sunt logodită. Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente, fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită, sincer vă zic! (îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, a scris Ana Baniciu în mediul online, potrivit click.ro.

Ana Baniciu l-a prezentat pe iubitul ei părinților. “Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic! Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

citește și...