Ana Baniciu, declaraţii despre nuntă. „Mi-ar plăcea să se întâmple pe o plajă pustie!”

27.03.2021, 15:42
Ana Baniciu, declaraţii despre nuntă. „Mi-ar plăcea să se întâmple pe o plajă pustie!”
Ana Baniciu, declaraţii despre nuntă. „Mi-ar plăcea să se întâmple pe o plajă pustie!”

Cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, marchează o nouă premieră în istoria celor 16 sezoane ale show-ului transformărilor.

Astfel, echipa de producţie va pune în scenă o nuntă în toată regula, care va parcurge însă toate etapele anterioare şi chiar posterioare acestui eveniment. De la momentul în care s-au cunoscut cei doi, la petrecerile burlacilor şi burlăciţelor şi până la un an după fericitul eveniment, cei opt concurenţi ai show-ului transformărilor de la Antena 1 îi vor invita pe telespectatori să le sărbătorească alături de ei.

Şi cum nuntă fără dezvăluiri de senzaţie nu se prea poate, Ana şi Raluka, dar şi Mirela Vaida nu au făcut excepţie. Astfel, la antrenamentele pentru transformarea lor în oglindă în Beyonce – cu siguranţă cel mai greu moment al lor de până acum din cadrul show-ului transformărilor, Ana şi Raluka au povestit echipei cum arată pentru ele fericitul eveniment. „Îmi doresc să fiu pe o barcă, să îmi iau toţi prietenii cu mine!”, a mărturisit Raluka, în vreme ce Ana a completat: „Mi-ar plăcea să se întâmple pe o plajă pustie, pe o insulă doar a noastră!”. Tot legat de nuntă, Mirela Vaida a povestit şi ea cum a fost cerută de soţie: „Am fost cerută la semafor, în maşină. Era trafic, eram în zona Unirii şi în 40 de minute am făcut şi lista de invitaţi, am stabilit şi data, tot!”, a povestit amuzată aceasta.

Andreea Bălan și Aurelian Temișan vor deschide gala ”Te cunosc de undeva” de sâmbăta aceasta


Ce alte dezvăluiri vor mai face concurenţii şi cum se vor descurca aceştia cu noile provocări venite din partea Ruletei, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului transformărilor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Andreea Bălan şi Aurelian Temişan, naşul şi fina, întocmai ca în realitate, vor deschide petrecerea cu un colaj de muzică uşoară, însoţiţi de taraful Silvian Voicu, iar rând pe rând, cei opt concurenţi ”Te cunosc de undeva!” vor spune întreaga poveste de viaţă a proaspătului cuplu. Bruno Mars, Lara Fabian, Joe Cocker si Tom Jones sau Maria Ciobanu sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala Nunta, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.

citește și...