Ana Baniciu, mărturisiri despre părinții ei. ”Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei”

10.10.2022, 16:24
Ana Baniciu, mărturisiri despre părinții ei. ”Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei”
Ana Baniciu, mărturisiri despre părinții ei.

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, a făcut mărturisiri despre păinții săi, care s-au separat la un moment dat. ”Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei”, a declarat artista. Ana Baniciu a vorbit și despre pierderea mamei sale, care s-a stins din viață anul acesta.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei.

În luna mai a acestui an, Ana Baniciu a trecut printr-o mare suferință. Mama Anei Baniciu, Adina, a încetat din viață. Artista a vorbit, pentru revista Viva, despre părinții săi, care s-au despățit la un moment dat. ”Chiar dacă provin dintr-o familie cu părinți despărțiți, ai mei mereu au avut o relație bună. Mama a fost pionul principal în creșterea și dezvoltarea mea, iar tata a avut încredere totală în ea, și bine a făcut, pentru că am primit o creștere extraordinară!”, a declarat ea.

Ana Baniciu, mărturisiri despre părinții ei. ”Fiind spectator al despărțirii lor, m-am maturizat”

”Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei! Ei s-au înțeles mereu în ceea ce mă privește și tata a avut o încredere totală în mama. El a fost majoritatea timpului plecat în turnee, la concerte atât în țară, cât și în afară, pentru că, așa cum mi-a explicat la început, arta cere sacrificii! De toate – școală, creșterea și evoluția mea – s-a ocupat mama. Fiind spectator al despărțirii lor, m-am maturizat și am considerat experiențele astea ca fiind parte din evoluția mea ca om și ca femeie”, a povestit Ana Baniciu.

Despre pierderea mamei sale, cântăreața a mărturisit: ”Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare! Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce… Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună!”.

citește și...