Ana Baniciu, în doliu. Mama artistei a încetat din viață

08.05.2022, 11:21
Ana Baniciu, în doliu. Mama artistei a încetat din viață
Ana Baniciu, în doliu. Mama artistei a încetat din viață

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, trece prin momente grele. Arrtista este în doliu după ce mama sa a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de Ana Baniciu pe contul său de pe o rețea de socializare. Ana Baniciu a fost permanent lângă mama ei în ultimele două luni, după cum a mărturisit în mesajul publicat în mediul online.

Ana Baniciu este în doliu. Mama sa a încetat din viață.

Ana Baniciu a fost cea care a făcut anunțul, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ana Baniciu, în doliu. ”Am fost alături de ea până la ultima suflare”

”Adina, mama care si-a dedicat intreaga viata copilei ei, care a sprjinit-o si a trait pentru un singur om… pentru mine! Am stat in ultimele 2 luni alaturi de ea, am respirat in acelasi ritm si ne-am spus tot ce era frumos si poate am mai uitat sa spunem. Am fost alaturi de ea pana la ultima suflare si am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleaca niciodata de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas si ma ghideaza! Mama mea sfanta si buna pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima si cea mai importanta lectie, lectia vietii si intelepciunea atunci cand vine vorba de moarte!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

”De multumit, am sa iti multumesc in fiecare zi din viata mea pentru ca ai fost, esti si vei fi langa Ana ta care are planuri mari si care nu o sa stea o secunda, o sa te faca mandra in continuare, asa cum a facut-o si pana acum! Te iubesc cu toata fiinta mea, in fiecare secunda! ♥️”, a adăugat artista.

Ce a spus Ana Baniciu despre tatăl ei, Mircea Baniciu

Ana Baniciu a afirmat că a trebuit să fie mereu atentă la ceea ce face pentru a nu-și pune tatăl, Mircea Baniciu, într-o lumină defavorabilă. ”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate.  E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a declarat Ana Baniciu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ana Baniciu a afirmat că numele pe care îl poartă reprezintă o mare responsabilitate pentru ea, astfel că este foarte atentă la toate deciziile și lucrurile pe care le face. ”Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a mai spus artista.

citește și...