Ana Baniciu, prima imagine alături de iubit! Artista nu-și mai ascunde partenerul: ‘Eu sunt cea mai fericită’

26.12.2020, 12:29
Ana Baniciu, prima imagine alături de iubit! Artista nu-și mai ascunde partenerul: 'Eu sunt cea mai fericită'
Ana Baniciu nu-și mai ascunde iubitul: „E prima dată când fac o postare atât de personală”

Ana Baniciu a fost întotdeauna discretă atunci când a venit vorba de viața amoroasă. Însă magia Crăciunului a făcut-o pe blondină să nu-și mai ascundă povestea de iubire pe care o trăiește alături de noul ei partener. 

Ana Baniciu a publicat pe Instagram două imagini cu iubitul ei, Edy Kovac. Solista a mărturisit că iubește și este iubită.

Ana Baniciu l-a arătat tuturor pe iubitul ei

‘Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!’, a scris Ana în dreptul unor fotografii alături de iubitul ei.

Artista și Edy Kovac trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Tânărul afacerist este nimeni altul decât fostul iubit al Calinei Dumitrescu, nepoata Oanei Roman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Edy Kovacs este considerat un adevărat don Juan în lumea bună a Capitalei. În trecut, el s-a iubit cu Daniela Crudu, dar și cu Marinela Avădani, Raluca Lungu sau Calina Dumitrescu.

Cine este Edy Kovacs

Penultima relație a acestuia a fost cu nepoata lui Petre Roman. Cei doi au avut o relație de aproape un an, timp în care au locuit împreună.

În urmă cu ceva timp, Ana Baniciu mărturisea că nu vrea să îi afecteze în vrun fel imaginea celebrului său tată.

‘Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs‘, a spus artista pentru Libertatea. 

citește și...