Ana Baniciu, cu mașina spartă de hoți. ”Le doresc să le cadă mâinile”

25.10.2022, 11:52
Ana Baniciu, cu mașina spartă de hoți. ”Le doresc să le cadă mâinile”
Ana Baniciu, cu mașina spartă de hoți

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, a trecut zileel acestea printr-un incident neplăcut. Hoții i-au spart mașina. Incidentul s-a petrecut la Timișoara, acolo unde artista a susținut un concet. despre cele întâmplate a povestit Ana Baniciu în mediul online. ”Le doresc să le cadă mâinile”, a spus vedeta.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei. În luna mai a acestui an, Ana Baniciu a trecut printr-o mare suferință. Mama Anei Baniciu, Adina, a încetat din viață.

Zilele acestea, Ana Baniciu a avut prete de un incident extrem de neplăcut. Vedeta a fost prădată de hoți, care i-au spart mașina. Incdentul a avut loc la Timșoara, unde artista a avut un concert.

Ana Baniciu, cu mașina spartă de hoți. ”Mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele”

”Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin. Am sunat la 112 și a venit poliția. În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit cu mine în căutare”, a povestit Ana Baniciu pe Instagram, potrivit click.ro.


”O să las poliția să își facă treaba, nu au găsit nimic de valoare. Au furat geanta de pomană, geanta în sine era de valoare. Era o geantă piperată, cred că cea mai piperată din garderoba mea. Am primit-o de la Edy și avea o chestie sentimentală. Important este că noi suntem bine și că nu se întâmplă nimic. Nu sunt atât de atașată de lucrurile materiale, chiar mi-am tatuat asta pe piele. Bani cash nu au găsit, poate asta au vrut să găsească, dar nu au găsit deloc. Nu aveam chiar niciun ban. Le doresc să le cadă mâinile”, a adăugat cântăreața.

citește și...