Amna, diagnosticată greșit cu o boală. ”Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală”

02.06.2022, 13:18

Amna a fost diagnosticată greșit de o doctoriță cu o boală incurabilă. Dezvăluirea a fost făcută la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a mărturisit cântăreața. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista.

Cântăreața a devenit cunoscută odată cu lansarea piesei „Tell me why”, în colaborare cu Tom Boxer. Amna a lansat pe piață piese care s-au bucurat de un mare success, „Arme”, în colaborare cu What’s Up sau „Fără aer”, împreună cu Adda.

La emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Amna a povestit o experiență dureroasă din viața ei. În urmă cu mult timp, vedeta a fost diagnosticată greșit de o doctoriță cu o boală incurabilă.

”Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă”

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche”, a mărturisit cântăreața.

Ajunsă la București, Amna a descoperit că nu era bolnavă. După ce a născut, un medic i-a spun că nu are nicio problemă de sănătate.

”Boala nu exista!”

„Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic”, a completat vedeta.

Mai mult, artista s-a confruntat cu unele probleme după participarea la „Bravo, ai stil!”. Amna a părăsit competiția „Bravo, ai stil!” cu o lună înainte de marea finală. Vedeta s-a confruntat cu căderea părului.

„De două ori pe săptămână așa arată diminețile mele. Vin la clinică pentru acest tratament cu laser. M-au chinuit fetele un picuț cu acele mai devreme, dar după ce naști orice durere ți se pare extrem de mică.

Culmea este că nu în timpul sarcinii sau după naștere au apărut problemele mele cu părul, ci după „Bravo, ai stil!”, unde mă coafam de trei ori pe zi, timp de câteva luni și cred că părul a fost foarte stresat în acea perioadă”, a povestit Amna pentru EGO.ro.

citește și...