Adda, destăinuiri despre problemele sale de sănătate. ”Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”

27.07.2021, 11:47
Adda, destăinuiri despre problemele sale de sănătate. ”Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”
Adda, destăinuiri despre problemele sale de sănătate. ”Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”

Cântăreața Adda a făcut dezvăluiri legate de problemele sale de sănătate.  Artista a fost diagnosticată cu dermografism, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, și din acest motiv are erupții pe piele. ”Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”, a declarat Adda la o emisiune de televiziune.

Adda a fost prezentă în platoul emisunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de la un diagnostic. Artista a vorbit despre problemele sale de sănătate. Adda a fost diagnosticată cu dermografism, afecțiune cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, și din acest motiv are erupții pe piele. Acesta ține un regim foarte strict.

“Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină, la gluten și alte lucruri. Am voie să mănânc destul de puține alimente și alea trebuie să fie foarte proaspete. Pot să zic că mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere”, a spus ea.

Adda, destăinuiri despre problemele sale de sănătate. ”Nu există tratament”

“M-am trezit pur și simplu cu o erupție foarte puternică… Aproape șoc analfilactic. Dintr-o dată, fără nimic. Și am fost la spital de două ori, am făcut foarte multe investigații. Am fost la alergologi, dermatologi. Nimeni nu a știut ce am. A fost o pastilă pe care o luasem cu câteva zile înainte, despre care am aflat după că se descompune în corp și provoacă alergie și după 7 zile de la ingerare. Dar au fost mai mulți factori care au dus la starea mea: oboseală cronică, un stil de viață nesănătos, o imunitate scăzută”, a declarat Adda.

“Nu există tratament pentru ea. Există doar metode prin care poți să o ții sub control”, a adăugat vedeta.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

citește și...