Mellina, eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început”

16.01.2022, 13:13
Mellina, eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început”
Mellina, eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început”

O nouă eliminare la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Concurenta care a fost eliminată în urma galei de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, este Mellina. ”Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început”, a declarat aceasta după ce a aflat că părăsește competiția.

În gala care a avut loc sâmbătă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, o nouă concurentyă a fost eliminată.

Propuse pentru eliminare au fost Raluca Dumitru, Amna, Adina Halas și Mellina. Cea care a părăsit competiția a fost Mellina, care a obținut cel mai mic procentaj de voturi din partea publiculu – 2,9.

Mellina, eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”La început mi-a fost frică de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treabă”

Mellina a făcut declarații după ce a aflat că părăsește competiția de stil de la Kanal D.

“C’est la vie. Nu este nicio problema. Chiar am stat mai mult decât mă așteptam la început. Îmi pare rău că voi pleca. Mulțumesc pentru aceasta experiență, mulțumesc juriului de la care am învățat multe, mulțumesc fetelor care sunteți super mișto din toate punctele de vedere. Mulțumesc oamenilor care m-au votat și m-au susținut și ce să zic…O să îmi fie dor de voi. Nu credeam că o să zic asta. La început mi-a fost frica de juriu după care am început să îi cunosc și să văd că sunt oameni foarte de treabă. A fost o experiență deosebită. Toți oamenii din spatele camerelor, reporterii, chiar am rămas fară cuvinte. Nu sunt supărată, îmi pare rău, dar a fost o experiență deoasebită”, a spus Mellina, citată de wowbiz.ro.

Ilinca Vandici este prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil”

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor. „La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit revistei Elle.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…) Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

„Aveam emoții cum nu vă pot descrie vreodată în viață, pentru că îmi doream foarte mult acest proiect. Am dat această probă, m-am descurcat binișor, zic eu, sau bine, habar n-am, nu știu, nu sunt eu în măsură să spun asta”, a mai spus vedeta.

citește și...