Amna a ajuns în România după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”În curând mă voi opera”

25.01.2021, 13:00
Amna a ajuns în România după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”În curând mă voi opera”
Amna a ajuns în România după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”În curând mă voi opera”

Amna a revenit în țară după participarea la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană.

Amna a făcut parte din echipa Faimoșilor de la competiția ”Survivor România”, transmisă de postul de televiziune Kanal D. Amna a fost eliminată din concurs în urma voturilor telespectatorilor, însă nu poate reveni în România din Republica Dominicană. Amna a avut probleme de sănătate la competiția la care a fost concurentă.

“Va multumesc din suflet pentru mesajele de la voi, nu plec inca spre tara pentru ca ma aflul sub un tratament si organismul meu nu poate suporta atatea ore de zbor. Asta este decizia doctorilor si voi mai sta cateva zile pana ma voi pune pe picioare suficient de mult incat sa ma intorc la familia mea de care imi este foarte dor. Le multumesc tuturor celor care au fost in spatele meu si m-au ajutat in tot timpul acesta cand mi-a fost extrem de greu. Survivor Romania este o adevarata familie si am castigat o groaza de oameni. Va multumesc pentru toata sustinerea”, a spus Amna după eliminarea din concurs.

Ce a declarat Amna după revenirea în țară de la ”Survivor România”

Ajunsă în România din Republica Dominicană, Amna a făcut declarații. Artista a afirmat că urmează să se opereze.

”M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital. Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul”, a spus Amna, potrivit wowbiz.ro.

”Nu m-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta. Cine ajunge la Survivor, nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine”, a completat cântăreața.

citește și...