Amintirile Iulianei Tudor de la debutul său ca prezentatoare TV. ”Nu s-a întâmplat, pentru că am refuzat”

26.10.2022, 15:52
Amintirile Iulianei Tudor de la debutul său ca prezentatoare TV. ”Nu s-a întâmplat, pentru că am refuzat”
Amintirile Iulianei Tudor de la debutul său ca prezentatoare TV

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor, în vârstă de 45 de ani, și-a amintit de momentul în care a debutat ca prezentatoare la Televiziunea Națională, scoțând la iveală amănunte mai puțin cunoscute. ”Nu s-a întâmplat, pentru că am refuzat”, a povestit vedeta TV Iuliana Tudor în cadrul unui interviu.

Iuliana Tudor este una dintre vedetele de succes de la Televiziunea Națională. În plan personal, prezentatoarea emisiunilor ”Vedeta populară” și ”o dată-n viață”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor. Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Văcăroiu,  în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

Iuliana Tudor și-a amintit de debutul său ca prezentatoare de televiziune. Aceasta a povestit, pentru tvmania.ro, ce i-a spus celebrul realizatorr TV Titus Munteanu.

Amintirile Iulianei Tudor de la debutul său ca prezentatoare TV. ”Şi-a dat seama că sunt foarte încăpăţânată şi a avut răbdare cu mine”

Despre prima sa întâlnire cu Titus Munteanu, creatorul fomatului ”O dată-n viață”, Iuliana Tudor a mărturisit: ”Era directorul TVR 1 exact când am fost aleasă ca prezentator la un casting. 1999. Am intrat în biroul său, mi-a întins mâna şi primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „O să-ţi tăiem părul acesta lung. Nu e potrivit la televizor”. Nu s-a întâmplat, pentru că am refuzat. Şi-a dat seama că sunt foarte încăpăţânată şi a avut răbdare cu mine. L-am tăiat singura mai târziu”.


Prezentatoarea TV a vorrbit și despre reluarea formatului ”O dat-n viață” la TVR din acest sezon: ”E ca dorul după copilul tău care e plecat o vreme şi se întoarce în braţele tale. Nu ştiam când va fi reîntâlnirea, dar mă bucur enorm că se întâmplă. TVR a venit cu propunerea şi am gândit un proiect total nou, păstrând conceptul de bază al show-ului. (…) În momentul când a apărut proiectul „Vedeta Populară”, am agreat să-l construim şi am reuşit să facem succes încă din primul sezon. Sunt mândră că, alături de partenerii noştri de la Zucherro (cei care deţin licenţa), am creat cea mai importantă platforma dedicată tinerelor talente din folclor – şi nu numai. Aşa se întâmplă şi acum. Luăm o pauză de un sezon cu talent-show-ul „Vedeta Populară” pentru a realiza „O dată-n viaţă””.

citește și...