Amintirile dureroase ale Oanei Lis. ”Pentru toate astea ani de zile l-am urât”

30.06.2022, 11:31
Amintirile dureroase ale Oanei Lis. ”Pentru toate astea ani de zile l-am urât”
Amintirile dureroase ale Oanei Lis. ”Pentru toate astea ani de zile l-am urât”

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a vorbit, în mediul online, despre trecutul său. Partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a scos la iveală amintiri dureroase despre familia sa. Aceasta a povestit despre tatăl său și despre comportamentul violent al acestuia. ”Pentru toate astea ani de zile l-am urât”, a spus ea.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață.

De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile. Pe ccontul său de socializare, Oana Lis a vorbit despre familia sa. Aceasta a scos la iveală detalii dureroase despre tatăl său, povestind despre comportamentul violent al acestuia.

Amintirile dureroase ale Oanei Lis.”Nu-i puteam pronunța numele de atâta durere si frustare adunată”

”Azi, de zi sfânta, pentru ca pe taică-meu îl chema Petre, fără să vreau, inevitabil tot auzind asta si văzând scris, m-am gândit la el. Petrică. Pff. Pentru tot ce ne-a făcut, bătăile pe care i le aplica mamei si mie, batjocura mea, faptul că a vândut casa cand a murit mama si ne-a lăsat orfani si minori si fara casa pe mine si fratele meu, el având doar 4 ani atunci si m-am trezit cu el de mana la București la matusa mea etc. muuulte… pentru toate astea ani de zile l-am urât, detestat pe el, pe tot ce ținea de el, de unde era el, numele lui”, a scris Oana Lis în mediul online.
”Never ever nu am vorbit măcar cu un vreun barbat numit Petre, nu-i puteam pronunța numele de atâta durere si frustare adunată. Chiar am aflat pe Fb ca am un frate un pic mai mare decât mine din partea lui pe care îl cheamă la fel si am refuzat să comunic cu el, nu l-am văzut niciodată, din aceste cauze care nu țin de el, de fapt . Ca-n filme…😉suprize, surprize….Dar odata cu faptul că am făcut terapie, ca m-am maturizat, ca am lucrat cu mine ani de zile, ca acum ca si psiholog văd si traumele din spatele lui care l-au făcut să fie așa etc…Pot spune cu mana pe inima ca e primul an în care simt că l-am iertat definitiv. 😉”, a adăugat ea.
citește și...