Amintirile dureroase ale lui Nadine. ”M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple”

29.12.2021, 16:40
Amintirile dureroase ale lui Nadine. ”M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple”
Amintirile dureroase ale lui Nadine. ”M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple”

Nadine Voindrouh, în vârstă de 44 de ani,  și-a amintit de una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Vedeta a făcut dezvăluiri din copilăria petrecută la orfelinat. ”M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple”, a mărturisit Nadine Voindrouh la o emisiune de televiziune.

Nadine Voindrouh s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la televiziunea națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune.  În plan personal, este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil, un băiețel care se numește Noah. Recent, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că a decis să se mute din România în Franța pentru un an. Nadine Voindrouh este studentă la psihologie, după ce a fost admisă la o universitate din America. Mai întâi a luat BAC-ul la 44 de ani, apoi s-a înscris și la facultate. Nadine a dat în această vară examenul de Bacalaureat, iar acum este studentă la psihologie.

Însă, viața lu Nadine nu a fost deloc una ușoară. Aceasta a fost părăsită la 2 ani de tatăl ei, iar la vârsta de 6 ani, mama ei a murit. Nadine și sora ei au rămas la bunica lor, care ulterior le-a lăsat la orfelinat.

Amintirile dureroase ale lui Nadine. ”Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”

Despre perioada în care a trăit la orfelinat a povestit Nadine într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

“Îmi amintesc că aveam 6 ani și atunci am intrat la orfelinat și am stat acolo câțiva ani. M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple. Simțeam că e o chestiune de timp, asta îmi dădea un confort în toată mizeria aia. Ne băteam foarte mult, pe săpun, pe lenjerii, pe mâncare. Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo. Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream. La școală eram izolați pentru că eram ăia de la casa de copii: aveam râie, păduchi, miroseam urât”, a dezvăluit Nadine.

citește și...