Amintirile dureroase ale Danei Rogoz despre tatăl ei. ”S-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic”

13.07.2021, 14:41
Amintirile dureroase ale Danei Rogoz despre tatăl ei. ”S-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic”
Amintirile dureroase ale Danei Rogoz despre tatăl ei. ”S-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic”

Actrița Dana Rogoz a vorbit despre tatăl său, care a încetat din viață în urmă cu șapte ani. La podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta și-a amintit de dispariția acestuia. Tatăl Danei Rogoz a încetat din viață la o săptămână după ce medicii l-au diagnosticat cu leucemie acută. ”S-a întâmplat fulger”, a spus vedeta.

Actrița Dana Rogoz l-a pierdut pe tatăl ei în urmă cu câțiva ani. Ion Alexandru Rogoz a încetat din viață la o săptămână după ce fusese diagnosticat cu leucemie acută. Despăre dispariția tatălui său a făcut Dana Rogoz declarații la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

“De Paște era în Munții Apuseni și a obosit pe un traseu, mi-a zis că o se se oprească să-și facă analizele pe drum, analizele evident n-au ieșit bine, duminică și-a făcut analize, iar sâmbătă următoare a murit”, a spus vedeta, citată de click.ro.

Amintirile dureroase ale Danei Rogoz despre tatăl ei. ”Până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam”


Tatăl Danei Rogoz a murit când aceasta avea 29 de ani. Aceasta a dezvăluit ce i-a spus parintele ei pe patul de moarte. “A avut acest timp să ne vorbească înainte de a muri. S-a întâmplat când aveam 29 de ani. Mi-a zis că oamenii nu dispar de tot dacă continui să vorbești despre ei. El a avut leucemie într-o formă acută, foarte, foarte acută, s-a întâmplat fulger, la o săptămână de la diagnostic, a fost ca un accident de mașină”, a mărurisit vedeta.

”Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a completat actrița.

Dana Rogoz este căsătorită și are doi copii

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului trecut. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat recent opt ani de mariaj.

Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută  multă vreme drept ”Abramburica”.

citește și...