Amintirile dureroase ale Danei Rogoz. ”Am plecat plângand cu pungă într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine”

10.05.2022, 13:24
Amintirile dureroase ale Danei Rogoz. ”Am plecat plângand cu pungă într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine”
Amintirile dureroase ale Danei Rogoz. ”Am plecat plângand cu pungă într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine”

Actrița Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, suferă și acum după dispariția tatălui său. Pe contul său de socializare, vedeta a scris un mesaj în care vorbește despre amintirile pe care le are cu părintele său. ”Am plecat plângand cu pungă într-o mână. Tata e o pungă de plastic cu haine”, a povestit, printre altele, Dana Rogoz.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului 2020. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută multă vreme drept ”Abramburica”.

În urmă cu ani, Dana Rogoz a trecut printr-unul dintre cele mai dureroase momente, când tatăl său a încetat din viață. La opt ani de la dispariția tatălui său, Dana Rogoz a scris un mesaj în mediul online, unde povestește câteva dintre amintirile pe care le are cu și despre acesta.

Amintirile dureroase ale Danei Rogoz. ”Tata e in amintiri, e in povestile mele, e in poze, e in cimitir, e in anumite obiecte care ma inconjoara, e in fleacuri, tata e in detalii”

”Majoratul mi l-am facut intr-o discoteca din regie. Eram imbracata cu o bustiera albastra “sexy”, cu o fusta de blugi extrem de scurta, dar “sexy”, pe care o prietena imi cususe cifrele 1 si 8, si niste tocuri “sexy”. Am primit atunci cele mai multe seturi de lenjerie intima din viata mea, toate foarte “sexy”. Tata mi-a oferit cadou o papusa de portelan. Mi-a spus ca e o papusa care compenseaza papusile lipsa din copilaria mea, cand el nu mi-a fost aproape. M-am emotionat pe moment, dar mai mult cu trecerea anilor. Tata e papusa de portelan din vitrina”, a povestit Dana Rogoz.

”Il mutasera pe sectia de terapie intensiva cu o zi inainte. Dar ma rugase sa ii aduc un iaurt din rezerva lui, asa ca m-am intors in cladirea in care fusese initial internat. Am intrat in incaperea aceea micuta, cu o harta mare si fara televizor, si m-am mirat ca patul lui era strans si noptiera golita. O doamna in halat rosu a venit grabita spre mine, pe holul spitalului, cu o punga cu hainele lui, iaurtul si o banana. “Pai am inteles ca tot aici se va intoarce dupa ce iese de la terapie.” – “Daca iese, nu-i problema domnisoara, imediat ii pregatim patul la loc.” Am plecat plangand cu punga intr-o mana. Tata e o punga de plastic cu haine”, a mai povestit ea.

”In supermarket, impreuna cu fratii mei, Radu si Andrei, dar si cu Monica, sotia lui Andrei, cumparam prosoape, farfurii, cani si mancarea preferata a lui tata, pentru pomana. Frate-miu ii alesese o pereche de ciorapi noi, si in drum spre casa de marcat am citit pe eticheta ca erau “sosete antibacteriene”. Ne-a bufnit rasul, d-ala isteric, necontrolat. Dar cand am ajuns sa platim, pe banda de supermarket, am observat un pieptan micut, nou, de pus in haina lui. Nu stiam obiceiul si nu eram pregatita pentru detaliul ala. Brusc, pieptanul ala ridicol, care se misca lent pe banda de cauciuc, mi s-a parut cel mai trist lucru din lume. Si am inceput sa plang, necontrolat. Tata e un pieptan. Tata e in amintiri, e in povestile mele, e in poze, e in cimitir, e in anumite obiecte care ma inconjoara, e in fleacuri, tata e in detalii.  Pentru ca tata a murit acum fix 8 ani”, a încheiat actrița.

 

citește și...