Amintirile dureroase ale cântăreței Nico. ”A venit într-o perioadă foarte grea”

13.09.2021, 15:41
Amintirile dureroase ale cântăreței Nico. ”A venit într-o perioadă foarte grea”
Amintirile dureroase ale cântăreței Nico. ”A venit într-o perioadă foarte grea”

Cântăreața Nico, în vârstă de 51 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile. Artista a mărturisit că tatăl său a încetat din viață când artista era însărcinată cu fiica ei, Alexandra. ”A venit într-o perioadă foarte grea”, a declarat Nico la emisiunea online găzduită de cântăreața Alexandra Ungureanu.

Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1. Artista consideră că una dintre cele mai mari reușite din viața sa a fost aceea de a-și întemeia o familie.

Prezentă la emisiunea online găzdută de cântăreața Alexandra Ungureanu – „Duet cu Alexandra”, Nico a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Artista a mărturisit că era însărcinată în patru luni și jumătate atunci când tatăl său a încetat din viață, la vârsta de 45 de ani.

 

Amintirile dureroase ale cântăreței Nico. ”Eram însărcinată când tatăl meu a murit”

„Fiica mea a venit într-o perioadă foarte grea. Eram însărcinată când tatăl meu a murit, eram însărcinată în 4 luni jumate. Fetița mea a venit și ne-a liniștit. A fost un balsam pentru sufletul nostru, pentru toți din casă. Tatăl meu avea 45 de ani, era foarte tânăr. A fost aerul nostru și în continuare este. Este iubită de frații mei, de nepoții mei. Este un copil extraordinar!”, a declarat Nico, citată de revista Avantaje.

Nico a făcut declarații și despre cariera sa, amintindu-și de perioada în care a colaborat cu BUG Mafia, Cabron, Puya și La Familia. „În hip-hop mă regăsesc cel mai bine. Dar nu s-a vrut, casa de discuri n-a vrut, a vrut ceva comercial, de asta am schimbat atâtea stiluri muzicale. Dacă mă întrebi pe mine, aș cânta jazz. Atunci mi s-a propus chiar să rămân solista celor de la BUG Mafia. Nu pot să spun că-mi pare rău, pentru că am vrut să merg pe drumul meu”, a mai spus artista.

citește și...