Amintirile dureroase ale Adinei Buzatu. ”A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara”

30.04.2021, 15:47
Amintirile dureroase ale Adinei Buzatu. ”A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara”
Amintirile dureroase ale Adinei Buzatu. ”A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara”

Stilista Adina Buzatu și-a amintit de unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.

Adina Buzatu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a făcut mărturisiri dueroase despre moartea tatălui său.

Stilista și-a amintit de ultima întâlnire pe care a avut-o cu tatăl său și cum a aflat că acesta a încetat din viață.

Amintirile dureroase ale Adinei Buzatu. ”Am aflat vestea la telefon”

Adina Buzatu a dezvăluit că tatăl său s-a stins din viață după ce a văzut-o pe fiica ei, Sara.


„A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara. Practic, ne-a așteptat. Mă duceam în fiecare zi să-l văd, am fost la el, ne-am luat „la revedere” cumva, am simțit. Se uita în ochii mei, mă ținea de mână și-mi zice: „o să fii bine, nu?”. Apoi eu am plecat și a venit Sara, a trecut de la școală. Tata dormea și femeia care o ajuta pe mama să stea cu el zice: „hai să-l trezim, că se bucură când se vede”. Un minut a durat toată povestea asta. A văzut-o, și-a luat „la revedere”, Sara a plecat și la un minut după aceea s-a stins. Aștepta să o vadă, să-și ia „la revedere””, a spus Adina Buzatu, citată de spynews.ro.

„Am aflat vestea la telefon. Plecasem de la el, am ajuns la magazin și între timp m-a sunat mama. Ne așteptam, că era în pat de ceva timp, dar niciodată nu e ușor. Pierderea unui părinte toată viața te urmărește. Îți revii, dar îți lipsește. Mie-mi lipseau sfaturile lui, pentru că era extrem de înțelept, de echilibrat”, a completat Adina Buzatu.

citește și...