Adina Buzatu şi fiica sa, Sara, gătesc împreună la ”Chefi la cuţite”

21.10.2020, 15:19
Adina Buzatu şi fiica sa, Sara, gătesc împreună la ”Chefi la cuţite”
Adina Buzatu şi fiica sa, Sara, gătesc împreună la ”Chefi la cuţite”

Adina Buzatu şi fiica sa, Sara, vin să le facă o surpriză celor trei jurați de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”.

Adina Buzatu și fiica sa vor fi o apariție surpriză la emisiunea ”Chefi la cuțite”, care este moderată de Gina Pistol la postul de televiziune Antena 1.

„Eu nu gătesc deloc, că nu îmi place să stau în bucătărie este puţin spus! Nicio cafea nu am făcut, nici măcar un ceai. Bucătăria e locul pe care îl vizitez rar, să îmi iau un pahar cu apă eventual, acum să apar să gătesc…e şoc şi panică!”, mărturiseşte amuzată Adina Buzatu.

Stilista îşi va folosi abilităţile şi îi va surprinde pe cei trei chefi cu plating-ul, în vreme ce Sara va fi cea responsabilă cu gătitul propriu-zis. Somon în sos teriyaki cu noodles este preparatul despre care Adina Buzatu va spune înainte de a intra pe bandă: „Vă spun că luăm toate cuţitele!”.

Rămâne de văzut dacă cei trei chefi – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin  Scărlătescu – le vor acorda cuțitele Adinei Buzatu și fiicei sale.

”Chefi la cuțite”, la sezonul opt

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” a început în această toamnă la Antena 1. Show-ul culinar ”Chefi la cuţite” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane ale emisiunii ”Chefi la cuțite” de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

citește și...