Amintirile din copilărie ale lui Victor Slav. ”Nu am fost un copil problemă”

01.07.2022, 14:59
Amintirile din copilărie ale lui Victor Slav. ”Nu am fost un copil problemă”
Amintirile din copilărie ale lui Victor Slav. ”Nu am fost un copil problemă”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre copilăria sa. ”Nu am fost un copil problemă”, a mărturisit acesta. Victor Slav a făcut declarații și despre relația cu totul specială pe care o are cu mama sa: ”Relația noastră este una extraordinară, chiar dacă nu sunt mămos, deși mama mea ar vrea acest lucru”.

Victor Slav a dezvăluit, pentru kanald.ro, cum era pe vremea copilăriei.

De asemenea, prezentatorul de televiziune a vorbit și despre părinții săi.

Amintirile din copilărie ale lui Victor Slav. ”Nu am creat mari probleme”

”Am fost un copil cuminte, nu am creat mari probleme. În vacanta de vara mergeam cu varul meu și sora mea la bunici și făceam tot felul de năzbâtii. Am avut o copilărie tradițională, cu mers la scăldat, fugit prin sat, ne aventuram destul de mult. Dar nu am fost un copil problema”, a mărturisit Victor Slav.


Despre legătura cu mama sa, prezentatorul TV a spus: ”Îi mulțumesc mamei pentru foarte multe lucruri, pentru iubirea, timpul, grija pe care ni le-a oferit și mie și surorii mele. Aș putea găsi atât de multe motive să îi mulțumesc mamei mele. Semăn cu ea, într-adevăr. Relația noastră este una extraordinara, chiar daca nu sunt mamos, desi mama mea ar vrea acest lucru. Vorbesc cu părinții mei de câteva ori pe săptămână, ne trimitem mesaje, mai mult ei îmi trimit mie. Ar trebui să am mai multa grija, recunosc, de părinții mei, în sensul să comunic mai mult cu ei”.

Victor Slav a fost căsătorit și are o fetiță

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. Victor Slav a făcut declarații despre  micuța Sofia, fetița sa din mariajul pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu.

”Sunt in faza in care nu pot sa ii refuz mai nimic.:) Este un copil minunat si rasfatat iar in momentele in care suntem impreuna ii iau tot ceea ce ea isi doreste, mai ales ca este vorba in principal despre jucarii. Sofia este la varsta la care nu as putea sa ii refuz nimic din ce isi doreste si ii pot oferi”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

citește și...