Amintirile din copilărie ale Iulianei Marciuc. ”Mama era mereu chemată de învățătoare”

21.06.2020, 15:16
Amintirile din copilărie ale Iulianei Marciuc. ”Mama era mereu chemată de învățătoare”
Amintirile din copilărie ale Iulianei Marciuc. ”Mama era mereu chemată de învățătoare”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc și-a amintit de vremurile copilăriei. Vedeta a mărturisit că a fost un copil care a făcut foarte multe năzbâtii.

Iuliana Marciuc a povestit că era un copil-problemă la școală și că mama sa era adeseori chemată de învățătoare pentru că vedeta era indisciplinată.

”Cele mai mari boacăne le făceam la şcoală. Mama era mereu chemată de învăţatoare, nu pentru note, pentru că eram prima din clasă , ci pentru „disciplină”, pentru că nu stăteam în bancă în timpul orelor. Mai le dădeam băieţilor cu cartea în cap, când ei mă trăgeau de codiţe”, a declarat Iuliana Marciuc pentru okmagazine.ro.

Despre cea cruntă pedeapsă pe care a primit-o, prezentatoarea de televiziune a spus:

”Cea mai cruntă pedeapsă a fost de un Moş Nicolae. Am primit doar o nuieluşă cu folie de aluminiu în capăt. Toţi colegii povesteau ce dulciuri au primit, iar eu nu aveam ce povesti”.

Are 25 de ani de relație cu Adrian Enache

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc a vorbit despre relația de 25 de ani pe care o are cu cântărețul Adrian Enache, împreună cu care are un băiat, David.

„Mai avem puţin şi ieşim amândoi la pensie şi tot o să ni se pună această întrebare. Suntem împreună de aproape 25 de ani. Nu cred că un act poate ţine o relaţie. Sunt alte reguli care trebuie respectate pentru ca relaţia dintre doi oameni să funcţioneze şi, de ce nu?, şi un pic de noroc. Sunt o mulţime de cupluri care funcţionează ca şi noi, ca o familie, şi lumea nu bănuieşte că nu există un act între ei”, a declarat Iuliana Marciucîntr-un interviu.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au primit binecuvântarea preotului pentru relația lor.

„Singurul act de acest gen pe care am simţit nevoia să îl facem a fost logodna noastră, cu slujbă religioasă, verighete, lumânări şi buchet de logodnă, moment de la care, iată, au trecut deja 10 ani”, a mai spus vedeta de la TVR.

citește și...