FOTO | Cum petrec Iuliana Marciuc și Adrian Enache sărbătorile!

27.12.2019, 15:59
FOTO | Cum petrec Iuliana Marciuc și Adrian Enache sărbătorile!
Cum petrec Iuliana Marciuc și Adrian Enache sărbătorile

Iuliana Marciuc a vorbit recent despre relația pe care o are cu Adrian Enache, cât și despre căsătorie. Iată cum petrec cei doi sărbătorile din acest an.

Într-un interviu pentru OK!, Iuliana a dezvăluit cum vor petrece ea și Enache Crăciunul și Revelionul.

Cum petrec Iuliana Marciuc și Adrian Enache sărbătorile

„Sărbătoarea Crăciunului o voi petrece în famile, o zi împreună cu părinţii şi bunica mea şi câteva zile împreună cu băieţii mei, aşa îi numesc eu pe iubitul şi pe adolescentul nostru. De Revelion, bineînţeles că Adrian va cânta, dar asta nu ne împiedică să fim împreună la un hotel de lux din Poiana Braşov, pentru că mulţi doresc asta, iar eu nu pot decât să mă bucur”, a spus prezentatoarea TV. 

„Formăm un cuplu de aproape 25 de ani, cu „suişuri şi coborâşuri”, dacă ar fi să citez presa, sau cu „iubire de Destine ca-n filme şi multe realizări”, dacă ar fi să citez o prietenă”, a mai declarat Marciuc.

Întrebată dacă se vor căsători, Iuliana a răspuns fără ezitare: „Nu am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea”.

citește și...