AMI, despre perioada în care colegii săi de la ”Te cunosc de undeva” au fost infectați cu coronavirus. ”N-a fost deloc plăcut să facem parte din acest scenariu”

24.11.2020, 15:28
AMI, despre perioada în care colegii săi de la ”Te cunosc de undeva” au fost infectați cu coronavirus. ”N-a fost deloc plăcut să facem parte din acest scenariu”
AMI, despre perioada în care colegii săi de la ”te cunosc de undeva” au fost infectați cu coronavirus. ”N-a fost deloc plăcut să facem parte din acest scenariu”

Cântăreața AMI a vorbit despre perioada în care mai mulți colegi de-ai săi de la emisiunea ”Te Cunosc de undeva”, au fost infectați cu noul coronavirus.

În vara acestui an, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Printre acestea s-au numărat Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Și prezentatoarea show-ului, Alina Pușcaș, a fost atunci depistată pozitiv cu noul coronavirus. AMI, care este una dintre vedetele care participă în acest sezon la show-ul transformărilor de la Antena 1 și-a amintit de acea perioadă.

”Din fericire eu am iesit negativ la toate testarile insa am fost nevoita sa stau izolata la domiciliu timp de doua saptamani, iar atunci a fost necesar sa-mi gasesc echilibrul si sa nu ma gandesc la ce e mai rau, mai ales cand asteptam rezultatul testelor. Cat despre infectarea colegilor mei, ne-a surprins pe toti, avand in vedere ca noi am respectat toate regulile de distantare iar filmarile s-au facut in cele mai stricte conditii. N-a fost deloc placut sa facem parte din acest scenariu, insa paradoxal, acesta a fost momentul in care ne-am inchegat ca o familie, si am fost alaturi unii de ceilalti, iar bucuria si dorinta de a continua filmarea noului sezon, ne-a ajutat sa trecem mai repede peste acest episod”, a declarat AMI pentru tvmania.ro.

Ce a fost cel mai greu pentu AMI la ”Te cunosc de undeva”

AMI a făcut declarații și despre participarea sa la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Cântăreața a afirmat că cel mai greu lucru pentru ea a fost să scape de teama de ridicol.

”Cel mai greu mi-a fost sa scap de teama de ridicol. La inceputul sezonului eram destul de rezervata, puneam multa presiune pe mine si nu stiam cum sa ma bucur de acest show si nici sa pun in valoare personajele. Mi se parea atat de dificil sa fiu atenta la toate informatiile primite la fiecare personaj in parte, incat mi se parea imposibil de realizat. Daca la inceput nu stiam cum sa-mi dozez energia si aerul in timpul unei coregrafii, acum am reusit sa perfectionez asta. Cu actoria nu aveam nici o legatura pana sa vin in acest show, insa aici am descoperit o noua pasiune. E un schimb frumos de experienta si de energie, care m-a eliberat de temeri!”, a mai declarat AMI pentru sursa citată.

citește și...