Amănunte neștiute din viața Cameliei Mitoșeru. ”El încasa toți banii pe care eu îi aveam de luat și nu îi punea în casă, îi ținea la el în buzunar”

10.10.2021, 16:35
Amănunte neștiute din viața Cameliei Mitoșeru. ”El încasa toți banii pe care eu îi aveam de luat și nu îi punea în casă, îi ținea la el în buzunar”
Amănunte neștiute din viața Cameliei Mitoșeru. ”El încasa toți banii pe care eu îi aveam de luat și nu ii punea în casă, îi ținea la el în buzunar”

Actrița Camelia Mitoșeru s-a confesat în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. printre altele, aceasta a vorbit și despre divorțul de primul său soț. ”El încasa toți banii pe care eu îi aveam de luat și nu ii punea în casă, îi ținea la el în buzunar”, a dezvăluit Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a scos la iveală detalii mai puțin știute din viața sa. Actrița s-a măritat la vârsta de 20 de ani și a trecut printr-un divorț.

”Eu am trăit frumos. M-am măritat la 20 de ani și sunt în teatru de la 21 de ani. Nu îmi aduc aminte de aventuri, am fost fidelă pentru ca jucam foarte mult, nu aveam timp de nimic”, a declarat actrița, potrivit spynews.ro.

Amănunte neștiute din viața Cameliei Mitoșeru. ”Am ajuns să umblu cu șosete rupte și atunci m-a deranjat pentru ca nu a vrut sa îmi dea bani”

Pe primul său soț, Camelia Mitoșeru l-a cunoscut la Cântarea României. ”Era un fel de regizor cu echipe de amatori și venea în Cântarea României cu echipele și așa ne-am cunoscut”, a spus vedeta.

Cei doi au divorțat când Mihai, fiul Cameliei Mitoșeru, avea cinci ani. Actrița a explicat de ce a decis să se separe: ”El încasa toți banii pe care eu îi aveam de luat și nu îi punea în casă, îi ținea la el în buzunar. Nu m-a deranjat atunci, dar la un moment dat am ajuns să umblu cu șosete rupte și atunci m-a deranjat pentru că nu a vrut să îmi dea bani. Atunci când am născut nu a avut bani să mă scoată din maternitate și mereu dormea cu spatele la mine și la copil, iar atunci am pus stop. Am divorțat când avea Mihai 5 ani și de atunci nu a mai venit sa îl vadă. El se bucura că îl vedea pe Mihai la televizor”.

Ulterior, Camelia Mitoșeru s-a recăsătorit cu cântărețul Alexandru Luca. ”Cred ca a influențat foarte mult că îl aveam deja pe Mihai și de aceea m-am recăsătorit. Cel mai apropiat coleg al meu de scenă a fost Florin Piersic, el ne-a devenit și naș. Ne-am jurat că nu o să ne bârfim nicioadata și o sa ne fim alături mereu. Acum am o relație distanta cu Florin Piersic pentru ca el este la Cluj și eu aici”, a mai dezvăluit actrița.

citește și...