Amănunte nemaiauzite din relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. ”Eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină”

25.09.2022, 17:00
Amănunte nemaiauzite din relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. ”Eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină”
Amănunte nemaiauzite din relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clșonda, în vârstă de 43 de an, împreună cu care are două fetițe. Tavii Clonda a scos la iveală amănunte nemaiauzite despre începuturile povești sale de iubire cu Gabriela Cristea.  ”Eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină”, a povestit cântărețul despre un moment de la începutul relației lor.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Tavi Clonda a povestit, pentru Impact.ro, despre un moment tensionat care s-a petrecut între el și gabriela Cristea la începutul poveștii lorr de dragoste, mai exact înainte ca relația lor propriu-zisă să înceapă.

Amănunte nemaiauzite din relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. ”Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai. Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a mărturisit Tavi Clonda.

„Apoi toate aniversările au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasă, nu aveam copii… Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber. Era relaxare totală”, a adăugat acesta.

citește și...