Amănunte din povestea de dragoste dintre Simona Gherghe și soțul ei. ”Ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut”

19.04.2022, 16:13
Amănunte din povestea de dragoste dintre Simona Gherghe și soțul ei. ”Ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut”
mănunte din povestea de dragoste dintre Simona Gherghe și soțul ei. ”Ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, a scos la ioveală lucruri mai puțin știute din povestea de dagoste cu soțul său, Răzvan Săndulescu, împreună cu carre are doi copii. Vedeta de la Antena 1 a afirmat că s-a mutat împreună cu cel care avea să-i devină soț la foarte scurt timp după ce s-au cunoscut. ”Ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut”, a spus aceasta.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Simona Gherghe a scos la iveală detalii mai puțin știute din povestea sa de dragoste cu cel care îi este în prezent partener de viață. Aceasta a dezvăluit că s-au mutat foarte repede împreună după ce s-au cunoscut.

Amănunte din povestea de dragoste dintre Simona Gherghe și soțul ei. ”Nu pea cred eu în dagoste la prima vederre”

”Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut”, a declarat Simona Gherghe pentru revista Viva.

Despre nunta sa cu Răzvan Săndulescu, prezentatoarea de la Antena 1 a declarat: ”Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă”.

Întrebată dacă s-ar fi înscris vreodată la un show precum ”Mireasa”, pe care îl moderează la Antena 1, Simona Gherghe a spus: ”Nu, niciodată. Nu aş putea să particip la un reality show. Cred că e nevoie de o doză mare de dezinhibare, pe care eu nu o am”.

citește și...