Amalia Năstase, adevărul despre relația cu Ilie Năstase! De ce l-a lăudat pe fostul tenismen. La asta nu se aștepta nimeni

12.05.2021, 13:52
Amalia Năstase, adevărul despre relația cu Ilie Năstase! De ce l-a lăudat pe fostul tenismen. La asta nu se aștepta nimeni
Amalia Năstase, adevărul despre relația cu Ilie Năstase! De ce l-a lăudat pe fostul tenismen

Ilie Năstase și Amalia au divorțat în urmă cu mai bine de 11 ani, însă continuă să aibă o relație frumoasă de dragul fetelor pe care le au împreună, Alessia și Emma. 

Deși s-a separat de mama fiicelor sale, fostul tenismen a avut grijă să le ofere tot confortul acestora și să le facă toate poftele. Mai mult de atât, el continuă să se vadă cu Amalia Năstase.

Ilie și Amalia Năstase au rămas în relații foarte bune

Vedeta s-a recăsătorit cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu după divorțul de tatăl fiicelor sale, dar are numai cuvinte de laudă la adresa fostului sportiv.

Amalia Năstase a mărturisit că Ilie are mare grijă de fiicele lor și încearcă să le mulțumească cu absolut orice.

“Mă bucur de copii, este ceva normal, ca orice mamă! Alessia este la facultate și este la Paris să studieze, a luat o bursă de merit și a ajuns acolo. Emma și Tomiță merg și ei cu școala, își dau toată silința să învețe și să fie cei mai buni. Au început de o săptămână școala și acum ne adaptăm și noi noilor reguli ca toată lumea, nu avem ce face. Ilie este tare mândru de fetele sale, este un lucru firesc.

Le iubește și are grijă de ele, sunt copiii lui. Acum au trecut la alt nivel, Ilie le dă la fiecare bani să își cumpere fiecare ce vrea. Au crescut acum, nu mai vine cu daruri. Se aud la telefon destul de des, se întâlnesc, au o relație apropiată. Sunt copiii lui!”, a povestit Amalia Năstase pentru Impact.ro.

Ilie Năstase își ajută fetele

Recent, Ilie Năstase le-a cumpărat celor două fiice câte un apartament de lux în Mamaia Nord, cu toate că prețurile sunt destul de mari. O singură locuință în blocul deținut de fratele Simonei Halep ajunge și la 80.000 de euro.

Și Brigitte Sfăt dezvăluia că Ilie Năstase își ajută fetele din căsnicia cu Amalia Năstase.

”Anul trecut (n.r. 2016), Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte Amalia, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui.”, spunea Brigitte Năstase în trecut.

 

citește și...