Amalia Năstase a atras toate privirile la evenimentul în cadrul căruia un brad a fost licitat pentru 110.000 €

10.12.2021, 18:07

Amalia Năstase, ambasador Salvați Copiii România, a strălucit la evenimentul care a reușit să strângă fonduri totale în valoare de 764.000 de euro, în cadrul galei tradiționale din preajma Sărbătorilor de iarnă.

Cea de-a 21-a ediție s-a desfășurat la Muzeul Național de Artă al României, unde brazii unicat au fost expuși și licitați în seară de gală, într-o cursă a generozității care a doborât recordurile. La eveniment au participat politiicieni, persoane publice, dar și ministrul Sănătății.

Gazdele serii au fost Andreea Raicu și Mihai Morar. Andreea Raicu a ales să poarte o rochie neagră, cu umerii goi.

Amalia Năstase a atras toate privirile

Amalia Năstase a venit însoțită de partenerul ei, Răzvan Vasilescu. Fosta soție a lui Ilie Năstase a atras toate privirile cu o rochie cambrată și o coafură cu bucle lejere.

Un brad a fost vândut cu 110.000 de euro în cadrul evenimentului Festivalul Brazilor de Crăciun. Bradul fost creat de Omid Ghannadi și Inside Academy. Kaufland România a oferit această sumă.

Bradul creat de Omid Ghannadi și Inside Academy

Cea mai mare sumă oferită – 110.000 de euro

În total au fost licitați 26 de brazi de Crăciun, iar cea mai mare sumă, 110.000 de euro, a fost obținută pentru bradul creat de Omid Ghannadi și Inside Academy.

Suma de 82.000 de euro a fost oferită pentru bradul semnat de Ștefania Mircea și echipa de copii de la Salvați Copiii România.

“Felicit organizația Salvați Copiii, am avut un parteneriat îndelungat, este organizația care demonstrează cel mai bine responsabilitate și profesionalism și încă ceva, unic: preia atribuțiile instituțiilor, le transformă în modele de bune practici și reușește să aducă astfel sănătate copiilor din România. Să sperăm că este un început pentru țara noastră și aceste modele de bune practici să fie preluate și asumate de autorități”, a spus ministrul Sănătății Alexandru Rafila.

De-a lungul celor 20 de ediții, prin intermediul Festivalului Brazilor de Crăciun au fost colectate fonduri în valoare de 6.517.800 euro

 

citește și...