La ce tratament recurge Amalia Năstase ca să arate impecabil. ”Asta e rutina mea de la 27 de ani”

14.06.2021, 16:14
La ce tratament recurge Amalia Năstase ca să arate impecabil. ”Asta e rutina mea de la 27 de ani”
La ce tratament recurge Amalia Năstase ca să arate impecabil. ”Asta e rutina mea de la 27 de ani”

Amalia Năstase a dezvăluit la ce tratament recurge pentru a arăta cât mai bine.

Amalia Năstase, în vârstă de 45 de ani, a explicat la ce tratament recurge de ani de zile pentru a ține ridurile la distanță. Aceasta își face botox de la 27 de ani. “Fac cam o dată pe lună câte o procedură, fie că e acest laser, fie că sunt anumite vitamine pe care le folosesc, diverse curățări. Îmi fac botox. Asta e rutina mea de la 27 de ani, ca să nu am foarte multe riduri”, a spus Amalia Năstase la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, citată de click.ro.

„Sunt foarte de acord cu operațiile estetice. Am un ochi mai căzut. Am întrebat și mi s-a zis că nu e atât de pronunțată lăsarea pleoapei superioare în așa fel încât să poate fi făcută o operație, dar în condiții ideale aș face-o. Și cred că asta va fi intervenția pe care o s-o fac în cinci ani de acum încolo”, a adăugat aceasta.

Ce a declarat Amalia Năstase despre divorțul de Ilie Năstase

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Despre divorțul de Ilie Năstase, Amalia Năstase a spus că a fost una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: ”unde te duci, ești nebună, ai copii!”. Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: ”Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț”. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a mărturisit aceasta recent.

citește și...