“Am furat de la mama pentru a alimenta dependența de droguri”. Povestea tinerei care câștigă până la 180.000 de lire sterline pe lună

04.11.2022, 15:01

Eliza Rose Watson, în vârstă de 33 de ani, a abuzat de droguri și alcool timp de cinci ani, când a ajuns la “fundul sacului” după facultate. Dar acum are statutul de milionară datorită paginii sale OnlyFans

Un model OnlyFans milionar care a “atins fundul sacului” după facultate a reușit să-și schimbe viața.

Eliza Rose Watson a abuzat de droguri și alcool timp de cinci ani, când lucrurile au luat-o razna după ce a părăsit studiile, transmite dailystar.co.uk. 

“Am furat de la mama pentru a alimenta dependența de droguri”

Tânăra de 33 de ani fura și lua lucruri de la oameni pentru a-și finanța dependența – inclusiv de la mama ei, Louise, în vârstă de 54 de ani.

Ea bea pentru a face față sentimentelor, dar a început să realizeze că devenea “agresivă” și “violentă”atunci când se afla sub influența alcoolului.

Câștigă până la 180.000 de lire sterline pe lună

După ce dependența sa a dus-o la spitalizare, un prieten de familie i-a indicat grupurile de sprijin.

Acum, aflată pe calea cea bună, a început să se întoarcă la modellingul de modă și fitness, în care a început să se implice în urmă cu 17 ani.
Ea a lansat o pagină OnlyFans în decembrie 2019, iar contul ei a luat avânt, deoarece câștigă până la 180.000 de lire sterline pe lună din conținutul ei.

Modelul a reușit să ofere “îndrumare fără a judeca” persoanelor aflate în dificultate care o contactează online.

Eliza, din Bournemouth, Dorset, a declarat: “Dependența mea de băutură și droguri mi-a distrus viața. Furam de la oameni – chiar și de la mama mea. Eram agresivă și violentă și nu mai ieșeam cu prietenii mei pentru că știam cum voi fi.

Obișnuiam să mă prezint la slujbe de modeling sub influența drogurilor, dar nu prea le păsa dacă arătam bine și mă prezentam. Am revenit în modelling după ce m-am lăsat de băutură și am început să îmi actualizez Instagram-ul cu fotografii și a luat avânt.”

Ea a adăugat: “Am început OnlyFans și a devenit o slujbă cu normă întreagă după lockdown.  Îmi folosesc platforma pentru a-mi spune și eu povestea și am fost inundată de mesaje.

Am avut dependenți care m-au contactat pe OnlyFans și am simțit un sentiment de datorie de a-i ajuta și de a-i îndruma în direcția unui grup de sprijin. Nu pot să le dau nicio judecată.”

Eliza avea doar 23 de ani când dependența ei a scăpat de sub control și nu se mai prezenta nici măcar la locurile de muncă.

Dependența ei a ajuns atât de gravă încât a ajuns în spital, apoi avea 28 de ani când a primit în sfârșit ajutor.

Ea a dezvăluit: “Acum sunt trează de aproape șase ani. Am găsit un vechi cont de Instagram care a câștigat destul de mulți adepți și am început să adaug și eu fotografii noi ca portofoliu pentru fotografi, dar a luat amploare.

“Followerii au sugerat un OnlyFans – așa că am făcut-o. Am câștigat câteva mii de dolari în doar câteva luni, ceea ce a fost o nebunie. Am început să ajut oamenii oarecum din întâmplare. Am avut abonați OnlyFans care m-au contactat spunând că se luptau.

Am reușit să-mi reconstruiesc relația cu mama mea și să-i plătesc înapoi pentru ceea ce am luat de la ea. A venit cu mine în câteva călătorii de conținut.”

 

 

 

citește și...