“Am fost plătită cu 10.000 de dolari pentru a alege pentru numele perfect”. Cine este tânăra plătită cu mii de dolari pentru a găsi cele mai potrivite nume de bebeluși

10.05.2022, 17:14

Este decizia vieții și va costa bani. Baby Name Consulting este cea mai recentă tendință de lux care a intrat în lumea părinților.  O tânără din SUA și-a făcut o meserie din a găsi cele mai potrivite nume de bebeluși. Femeia e plătită regește de părinții care apelează la serviciile ei. Prețul solicitat de tânăra poate ajunge până la 10.000 de dolari.

Deși a alege numele bebelușului poate părea destul de simplu, Taylor A. Humphrey spune că munca ei este mai mult mai grea decât cred oamenii.

Humphrey, o tânără de 33 de ani, a ales numele a peste 100 de copii, potrivit unui profil recent din The New Yorker.

Prețul solicitat de tânăra poate ajunge până la 10.000 de dolari

Pentru 1.500 de dolari, aceasta face o listă cu nume în funcție de un chestionar la care răspund părinții, iar suma pe care o încasează poate ajunge până la 10.000 de dolari pentru analize detaliate și potriviri cu alte nume de copii sau de afaceri.

Tânăra a început această afacere în 2015, când și-a creat și o pagină de Instagram care se numește What’s in a Baby Name, un cont prin care a vrut să împărtășească cu întreaga lume pasiunea ei de a găsi și analiza nume de bebeluși. Cu timpul, această plăcere s-a transformat într-o adevărată afacere, dar nu s-a oprit din a da, în continuare, sfaturi pe Instagram.

“Jobul meu presupune să ofer sprijin spiritual, emoțional și fizic clienților mei”

Când vine vorba de găsirea numelui perfect, Humphrey spune că ea crede că toți părinții „știu deja” ce să aleagă, dar uneori au nevoie doar de puțin ajutor.

“Deși e ușor să spui că numesc bebeluși pentru a-mi câștiga traiul, munca mea este mai profundă de atât. Jobul meu presupune să ofer sprijin spiritual, emoțional și fizic clienților mei, în timp ce trec prin transformarea majoră de a deveni părinți. În timp ce ofer expertiză în găsirea numelor, munca mea ce concentrează pe sprijinirea viitorilor părinți și ghidarea lor spre intuiția lor interioară și înțelepciune. Mi-am construit afacerea pe premisa că părinții știu deja răspunsul, dar uneori au nevoie doar de puțină îndrumare pentru a-și aminti și accesa cunoștințele care există deja în interiorul lor”, a povestit Taylor Humphrey pentru cei de la People.

citește și...