A parcat un Lamborghini Urus de 300.000 de euro, la Cluj: „Poți să îmi spui cu ce te ocupi?”. Tânăra care a coborât de la volan a răspuns încurcată: cum a ajuns să își permită un astfel de bolid

04.05.2022, 20:16
A parcat un Lamborghini Urus de 300.000 de euro, la Cluj: „Poți să îmi spui cu ce te ocupi?”. Tânăra care a coborât de la volan a răspuns încurcată: cum a ajuns să își permită un astfel de bolid

O tânără posesoare de Lamborghini Urus de 300.000 de euro a fost întrebată ce profesie are, o întrebare care are rolul de a scoate în evidență cum își câștig banii posesorii bolizilor de lux din România. Este un trend preluat de pe TikTok și aplicat recent în Cluj-Napoca.  Cum a răspuns la întrebare tânăra.

„Ai nevoie de facultate pentru a-ți permite această mașină de lux?” este întrebarea adresată de un tânăr posesorilor mașinilor de lux care circulă pe străzile din Cluj-Napoca.

Platforma Tik-Tok a lansat un trend care ne ajută să descoperim către ce profesii ar trebui să ne îndreptăm dacă ne dorim să avem mașini de sute de mii de euro.

Ce meserii au proprietarii bolizilor de lux

Un bărbat din Cluj-Napoca pasionat de mașini și-a deschis, recent, o pagină de Tik-Tok în care postează diferite filmulețe cu posesorii mașinilor de lux pe care îi întâlnește. Printre acestea se află și o tânără care iese dintr-un Lamborghini Urus de 300.000 de euro. Întrebată fiind care este meseria ei, domnișoara a răspuns: „Am o firmă”.

Tânărul devenit viral pe TikTok a rugat-o să le ofere internauților care visează la o astfel de achiziție un sfat, însă răspunsul nu a fost deloc ofertant: „Nu e chiar un vis o astfel de mașină”.

Ce mașină are Alex Bodi

Printre cei care i-au ieșit în cale pasionatului de boliduri s-a aflat și actorul Bob Rădulescu, surpins la volanul unei Skode electrice în valoare de 45.000 de euro, o studentă cu Porche de 100.000 de euro, un tânăr investitor în cryptomonede cu Tesla Model S P100 D de 100.000 de euro și o contabilă cu BMW X5 de 70.000 de euro.

Tânărul l-a surpins chiar și pe Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Omul de afaceri se află la volanul unui Lamborghini Urus Mansory Venatus în valoare de 600.000 de euro.

citește și...