“Am folosit social media timp de 14 ore pe zi. Mi-a făcut atât de rău încât am crezut că voi muri”. Povestea modelului OnlyFans care se află în top 1% dintre creatorii din întreaga lume

07.11.2022, 16:27

Fenella Fox, în vârstă de 29 de ani, din Worcester, Anglia, este un model de succes de la OnlyFans, care își folosea telefonul 14 ore pe zi. Făcând acest lucru, i s-a făcut atât de rău încât nu mai putea să meargă. “Să nu mai poți să mergi dintr-o dată este îngrozitor și mai ales când toți doctorii îți spun că nu știu ce este în neregulă! Medicul meu de familie din Anglia mi-a sugerat să renunț la slujbă și să îmi găsesc alta”.

O vedetă OnlyFans care își folosea telefonul aproape 14 ore pe zi s-a îmbolnăvit atât de tare încât nu mai putea merge.

Fenella Fox, 29 de ani, din Worcester, Anglia, are atât de mult succes pe platforma pe bază de abonament, încât este pe cale să câștige 1 milion de lire sterline.

Se află în top 1% dintre creatorii din întreaga lume

Ea se află în top 1% dintre creatorii din întreaga lume, dar spune că munca ei a fost în detrimentul sănătății sale mintale.

Dar utilizarea excesivă a rețelelor de socializare la începutul pandemiei a îmbolnăvit-o – deoarece privitul la ecrane timp de 14 ore pe zi i-a provocat amețeli severe și nu a putut merge luni de zile.

“Să nu mai poți să mergi dintr-o dată este îngrozitor”

“Am o problemă cardiacă din cauza stresului! Sincer, am crezut că o să mor. A fost cea mai înspăimântătoare experiență din întreaga mea viață”, a declarat ea în exclusivitate pentru Daily Star.

“Să nu mai poți să mergi dintr-o dată este îngrozitor și mai ales când toți doctorii îți spun că nu știu ce este în neregulă! Medicul meu de familie din Anglia mi-a sugerat să renunț la slujbă și să îmi găsesc alta. Veniturile mele au scăzut foarte mult, ceea ce nu m-a ajutat cu stresul. Din fericire, părinții mei au fost alături de mine pentru a mă ajuta să trec prin toate.”

Fenella este o vedetă OnlyFans care a devenit o senzație online. Pentru a profita de interesul oamenilor față de ea, ea conducea și un cont de Instagram și Twitter, precum și OnlyFans, toate acestea necesitând ore întregi din atenția ei în fiecare zi. Ea a scris cărți, precum și a editat și postat fotografii și videoclipuri.

Senzația social media își face timp și pentru a răspunde la comentariile primite de la fani pe fiecare platformă.

Înainte de a-și reduce timpul petrecut pe internet, Fenella mai făcea schimb de promoții cu alte modele, participa la cursuri online și căuta în permanență următorul loc de locuit.

În cele din urmă, a dezvoltat o durere îngrozitoare de gât și amețeli care o trimiteau la culcare devreme în fiecare seară.

Abia după ce a ajuns în Portugalia, după al doilea lockdown din Marea Britanie, Fenella a devenit brusc incapabilă să meargă.

“Nu puteam sta în picioare sau merge fără să am amețeli severe”

“Eram îngrozită, am mers la spital în Portugalia și am vizitat o mulțime de doctori. Mi-au dat antibiotice și o mulțime de alte medicamente pe care să le încerc. Am pierdut numărul de doctori pe care i-am văzut și câte medicamente mi-au fost administrate”, a împărtășit ea.

“Când m-am întors în cele din urmă în Marea Britanie, am avut nevoie de un scaun cu rotile în aeroport, deoarece nu puteam sta în picioare sau merge fără să am amețeli severe. A fost o perioadă extrem de chinuitoare pentru mine. Acum am observat că 10 ore sau mai mult pe telefon îmi declanșează vertijul”.

Vertijul a însemnat că Fenella nu putea sta în picioare sau merge cu ușurință și simțea că este pe cale să cadă. La acea vreme locuia cu părinții ei, deoarece nu putea nici măcar să facă duș sau să se pregătească de mâncare, atât de rău devenise.

După mai multe cercetări, tatăl ei a descoperit că fiica sa are ceva numit “rău de mișcare cibernetică”.

“Eram complet imobilizată la pat și, bineînțeles, fără să-mi dau seama, stăteam pe telefon tot timpul cât eram în pat”, și-a amintit ea.

Din păcate, slujba de creator OnlyFans a lui Fenella înseamnă că trebuie să petreacă mult timp online.

Pentru a-și menține venitul la aproximativ 444 de lire sterline pe zi, ea trebuie să posteze zilnic pe Instagram, Twitter și OnlyFans și să răspundă la mesaje sau comentarii timp de cel puțin 30 de minute pe fiecare platformă în fiecare zi.

De asemenea, tânăra de 29 de ani postează pe YouTube de două ori pe săptămână, fiecare videoclip necesitând cinci ore de editare. Din fericire, ea are acum un editor care face asta pentru ea.

Fenella a angajat persoane care să o ajute să administreze unele dintre conturile ei de social media și a încetat să mai facă networking cu alte modele, a încetat să mai folosească TikTok și a redus majoritar utilizarea telefonului.

Ea a adăugat: “Sper cu adevărat să sensibilizez publicul cu privire la modul în care utilizarea excesivă a tehnologiei poate cauza probleme grave de sănătate.”

 

citește și...