Un model OnlyFans care nu s-a mai epilat și nu a mai folosit deodorant de doi ani câștigă sute de mii de dolari. “Mulții dintre fanii mei îmi spun că sunt femeia visurilor lor”

28.09.2022, 17:49

Cherry The Mistress este o “lucrătoare sexuală” de 20 de ani din Statele Unite. Nu se epilează și nu folosește deodorant, iar abonații ei o iubesc din această cauză. “În ceea ce privește folosirea deodorantului, am încetat de câteva luni. Nu mai folosesc niciunul cât timp sunt acasă, dar dacă merg la sală sau la un restaurant, voi folosi de dragul altor persoane. Chiar îmi place parfumul meu natural.”

O femeie care nu s-a mai epilat de doi ani nu are de gând să o facă prea curând – indiferent de ce spun haterii.

Cherry The Mistress este o “lucrătoare sexuală” și model OnlyFans în vârstă de 20 de ani din Statele Unite, care este creatoare de conținut pe OnlyFans de câțiva ani.

Modelul OnlyFans nu s-a mai epilat și nu a mai folosit deodorant de doi ani

Acest lucru înseamnă că nu s-a epilat și nici nu a folosit deodorant, lucru pe care spune că fanii ei îl adoră.

Cherry a renunțat chiar și la slujba ei normală de zi ca barista la o cafenea și a renunțat la facultate pentru a câștiga de 20 de ori mai mult în mediul online.

“Am învățat mereu de la familie și de la colegi că trebuie să mă epilez”

Ea a vorbit în exclusivitate pentru Daily Star despre motivul pentru care a decis să lase deoparte aparatul de ras pentru totdeauna, despre dragostea, dar și despre ura pe care o primește din partea haterilor.

“Sunt câteva motive pentru care am încetat să mă mai epilez. Câteva dintre ele fiind faptul că epilatul mi s-a părut întotdeauna o corvoadă și îmi lasă pielea atât de iritată”, a explicat ea.

“Momentul real în care am încetat să mă mai epilez a fost atunci când mă pregăteam pentru o întâlnire cu un tip cu care urma să mă văd și eram la duș. În momentul în care mă pregăteam să mă epilez, mi-am amintit cum, la un curs de sociologie pe care îl făceam, anumite roluri și caracteristici de gen sunt lucruri învățate de-a lungul timpului. Iar eu am învățat mereu de la familie și de la colegi că trebuie să mă epilez.”

În acel moment, Cherry s-a întrebat dacă avea de gând să se epileze pentru un bărbat pe care nu îl cunoștea. Ea a luat decizia de a nu o face și, în mod ironic, el a refuzat-o, așa că oricum nu a mai mers la întâlnire.

Cherry a continuat: “În ceea ce privește folosirea deodorantului, am încetat de câteva luni. Nu mai folosesc niciunul cât timp sunt acasă, dar dacă merg la sală sau la un restaurant, voi folosi de dragul altor persoane. Chiar îmi place parfumul meu natural.”

În timp ce tânăra de 20 de ani obișnuia să se radă pe picioare, la subraț și în zona pubiană, acum, își pensează firele de păr din sprâncene.

Cherry s-a gândit să se alăture OnlyFans timp de câteva luni înainte de a face pasul. Era o studentă falită și, chiar dacă lucra cu normă întreagă la o cafenea, abia își putea permite să plătească facturile.

S-a dovedit a fi o decizie corectă, deoarece acum face bani, iar abonații ei o adoră.

“Mi-au spus că sunt femeia visurilor lor”

“Răspunsul din partea fanilor mei este extrem de pozitiv! Foarte des îmi spun cât de mult le place cât de păroase sunt axilele și cât de mult le plac curbele mele naturale”, a împărtășit ea. “Destul de mulți dintre ei m-au numit zeiță și mulți dintre ei mi-au spus că sunt femeia visurilor lor. Sunt atât de recunoscătoare pentru cât de amabili sunt susținătorii mei, pentru că mă motivează constant să fac conținut erotic pentru ei!”

Cherry a avut parte de hate pentru că își afișează părul de pe trup pe internet.

“Acum, că părul de pe corp mi-a adus suma de șase cifre și sunt foarte încrezătoare în mine, comentariile de ură nu mă mai afectează”, a spus ea.

“Felul în care îi tratezi pe ceilalți, chiar și pe internet, nu este decât o reflectare a ta. Dacă te simți obligat să răspândești negativitate asupra altor persoane (care nu îți fac niciun rău), ia-ți timp să te privești pe tine și să te uiți unde se îndreaptă viața ta. Oamenii care sunt cu adevărat fericiți cu ei înșiși sau cu viața lor nu încearcă să îi doboare pe ceilalți fără niciun motiv.”

Cherry vrea ca oamenii să înțeleagă că părul de pe corp este normal și că nu este ceva exclusiv al bărbaților.

Ea a explicat: “Părul crește pe aproape toată lumea și nimeni nu ar trebui să se simtă ca și cum ar trebui să se epileze doar pentru a se încadra într-un standard social. Toată lumea ar trebui să poată face ce vrea cu corpul lor.”

citește și...