Pamela Anderson, dezvăluiri despre relația ei cu Vladimir Puțin. ”A fost de acord cu mine”

25.02.2022, 15:28
Pamela Anderson, dezvăluiri despre relația ei cu Vladimir Puțin. ”A fost de acord cu mine”

Ce au în comun Pamela Anderson și Vladimir Putin? Mai mult decât ai putea crede. Vedeta a detaliat relația ei cu Vladimir Putin, președintele Rusiei din 1999, într-un interviu pentru Page Six. “A vrut să vin la inaugurarea lui și să-i dau flori”, spune vedeta.

Actrița canadiană Pamela Anderson a jucat în „Bay Watch”, „V.I.P.”, „Package Deal” și în multe alte filme și emisiuni TV (prin IMDb). Ea și-a folosit platforma de celebrități pentru a susține cauze care o pasionează.

Și de-a lungul anilor 2010, Anderson a lucrat cu grupul pentru drepturile animalelor PETA pentru a lupta împotriva tratamentului inuman al puiilor de focă la nivel internațional.

Primul  contact al artistei Pamela Anderson cu Vladimir Putin

Anderson a explicat primul ei contact cu Putin, spunând: „I-am scris și i-am cerut să oprească importul de produse derivate din foci, pentru că aceasta reprezenta 95 la sută din piață și asta ar putea închide vânătoarea de foci din Canada, care este una dintre produsele mele. obiective mari și a făcut-o. A făcut de fapt ilegal importul de produse derivate din foci în țară”.

Cuvintele ei au fost aparent convingătoare pentru Vladimir Putin și membrii Kremlinului – le-a luat doar un an până să fie adoptată legislația care să înceteze importul de blană de focă, potrivit PETA.

Rusia a interzis în totalitate produsele canadiane de focă

În 2012, Anderson s-a întâlnit public cu un reprezentant comercial adjunct al Rusiei și cu un membru senior consul și le-a oferit un buchet de trandafiri roz după întâlnirea lor festivă. Ca urmare a muncii ei cu Putin, Rusia a interzis în totalitate produsele canadiane de focă.

După cum descrie Hollywood Reporter, Anderson l-a contactat din nou pe Putin în 2015. De data aceasta, ea a cerut ca președintele să blocheze navele care transportau carne de balenă comună, care provine dintr-o specie pe cale de dispariție. Putin a fost din nou de acord cu Anderson – navele nu pot călători acum prin apele rusești dacă transportă produsul.

Dar când vine vorba de relația ei personală cu președintele Vladimir Putin, Anderson a spus. “A vrut să vin la inaugurarea lui și să-i dau flori… Eu nu am făcut asta. Evident, am fost uneori împreună în același loc… Am avut o relație grozavă cu Rusia”, a spus ea într-un interviu la „Poveștile vieții lui Piers Morgan” în 2018

 

citește și...