Pamela Anderson, făcută praf de fostul soț! Ce a declarat Jon Peters despre mariajul de 12 zile: ‘Nu există fraier mai mare’

13.02.2020, 13:15
Pamela Anderson, făcută praf de fostul soț! Ce a declarat Jon Peters despre mariajul de 12 zile: 'Nu există fraier mai mare'
Pamela Anderson, făcută praf de fostul soț! Ce a declarat Jon Peters despre mariajul de 12 zile: 'Nu există fraier mai mare'/ Foto: Profimedia

Pamela Anderson şi Jon Peters s-au despărțit după doar 12 zile de căsătorie. Fosta vedetă Playboy părea că este fericită alături de Jon Peters, însă realitatea era alta.

Pamela Anderson, făcută praf de fostul soț! Ce a declarat Jon Peters despre mariajul de 12 zile

Deși, inițial, nu a făcut nicio declarație referitoare la căsnicia cu Pamela Anderson, Jon Peters a rupt acum tăcerea. Celebrul regizor a făcut declarații șocante, argumentând că relația celor doi a ajuns la final, pentru că și-a dat seama că blondina l-ar fi fraierit în cel mai josnic mod.

Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, a spus că i-a plătit toate datoriile Pamelei Anderson și i-a dat sume enorme pentru a-și achiziționa o nouă garderobă. După ce a investit enorm, bărbatul a fost părăsit.

‘Am primit-o în viaţa mea cu braţele deschise şi cu dragoste. Când mi-a scris că vrea să se căsătorească, a fost un vis devenit realitate, chiar dacă eram logodit cu altcineva şi urma să ne mutăm împreună. Am renunţat la tot pentru Pam. Avea datorii de aproape 200.000 de dolari şi sub nicio formă nu le putea plăti şi asta e mulţumirea pe care o primesc din partea ei, în schimb. Nu există un fraier mai mare decât un fraier bătrân’, a mărturisit bărbatul, scrie presa străină.

În schimb, Pamela Anderson se apără și spune că fostul ei soț a făcut numai declarații false. Pe pagina personală de Twitter, vedeta de televiziune a scris un mesaj usturător la adresa lui Jon Peters.

‘E greu să ştii ce să faci când oamenii încep să răspândească minciuni în presă… Răul e deja făcut. Sper ca oamenii să înţeleagă de unde vin toate astea. Nu vreau să trebuiască să mă apăr. N-aş face decât să atrag şi mai mult atenţia, să hrănesc problema’, au fost replicile Pamelei Anderson, pe rețelele de socializare.

Sursa: thedailybeast.com

citește și...