“Am fost obsedată de Playboy de la 10 ani”. Povestea modelului OnlyFans care s-a dezbrăcat în lenjerie intimă în speranța de a deveni următoarea imagine a revistei americane pentru bărbați

10.12.2022, 19:01

Modelul OnlyFans Nova Jewels a decis să se dezbrace în speranța de a deveni următoarea imagine a lenjeriei Playboy – roșcata picantă este “obsedată” de brand de când avea 10 ani. “De îndată ce am văzut cererea de a fi imaginea campaniei lor de lenjerie din 2023, sincer, nu am dat niciodată mai repede click pe un link. Am aplicat instantaneu. Sunt atât de pasionată de această industrie și de a ajunge până în vârf. Dacă nu încerci, nu vei ști niciodată cât de departe poți ajunge!”

Modelul OnlyFans Nova Jewels s-a dezbrăcat în lenjerie intimă în speranța de a deveni următoarea imagine a Playboy.

Bomba scoțiană, în vârstă de 26 de ani, a fost obsedată de brandul revistei încă de când era copil, transmite dailystar.co.uk.

“Am fost obsedată de Playboy de la 10 ani”

De la vârsta de 10 ani, ea a admirat vedetele pin-up ale publicației – de la faptul că avea blugi brodați cu iepurași în copilărie până la a răsfoi pagini cu modele cu busturi mari.

Așa că acum, Nova s-a înscris la un concurs în speranța de a deveni model pentru lenjeria Playboy, alături de un premiu în bani profitabil.

“Sunt atât de pasionată de această industrie și de a ajunge până în vârf”

Într-un interviu în exclusivitate pentru Daily Star, ea a recunoscut: “Sunt obsedată de brandul lor, conținutul pe care îl produc este de neuitat, revista este de neuitat – totul! Când aveam aproximativ 10 ani, aveam o pereche de blugi din denim pe care îi adoram. Erau cu talie înaltă și aveau iepurașul Playboy brodat peste tot. La acea vreme, știam că este vorba despre logo-ul Iepurașului Playboy și știam că îmi plăcea cum arată, dar nu știam de fapt ce este”.

“Am ajuns apoi să am cercei Playboy, coliere, șosete… orice! Chiar și când am plecat în vacanță într-un an mi-am făcut un tatuaj cu henna, unul cu Betty Boop și celălalt cu Playboy. Credeam că sunt cea mai tare”, a chicotit modelul.

Nova a început să cumpere lenjerie intimă obraznică la mijlocul adolescenței, ceea ce i-a aprins pasiunea de a-și îmbrățișa corpul în sutien și chiloți.

“Când am ajuns pe la 15/16 ani, am început să fac cumpărături în La Senza (un magazin de lenjerie din oraș) și de aici a început să mă apuce pasiunea pentru lenjerie și modeling”, a spus ea.

“Apoi, cu timpul, mi-am dat seama ce era de fapt “logo-ul Playboy”, am făcut câteva cercetări și am iubit și mai mult întregul concept! Playboy mă inspiră serios. Când mă uit prin conținutul lor, mă face să fiu atât de pozitivă și motivată să continui să fac ceea ce fac. Anul viitor vreau să mă încadrez în cât mai multe ședințe foto. Conținutul lor este din altă lume și vreau să mă duc și să recreez fiecare ședință foto pe care o fac. Le iubesc pe toate”.

În speranța de a deveni următoarea imagine pentru lenjeria intimă a brandului iconic, Nova speră să poată aduce la masa de joc inteligența și frumusețea ei.

“Sunt o mare fană a Playboy și a fost întotdeauna un vis al meu, astfel că anul trecut, de Crăciun, prietena mea cea mai bună mi-a făcut un pulover cu una dintre imaginile mele imprimată în față și pe care scria “PLAYBOY” deasupra. De fiecare dată când mă uit la el, mă face să mă simt ca și cum aș avea o mostră de cum ar fi să fiu pe prima copertă! Este ceva la Playboy care îmi atrage atenția și mă motivează cu adevărat să produc cel mai bun conținut pe care îl pot produce.

De îndată ce am văzut cererea de a fi imaginea campaniei lor de lenjerie din 2023, sincer, nu am dat niciodată mai repede click pe un link. Am aplicat instantaneu. Sunt atât de pasionată de această industrie și de a ajunge până în vârf. Dacă nu încerci, nu vei ști niciodată cât de departe poți ajunge!”

Inclusiv un premiu de 25.000 de dolari (20.505 lire sterline), Nova ar putea avea șansa de a câștiga o ședință foto în lenjerie intimă, printre alte bunătăți.

Potrivit site-ului Orbiit care găzduiește concursul, primul și singurul premiu include: “O invitație la următoarea noastră petrecere Playboy cu un +1, inclusiv zbor dus-întors Includerea în lansarea și campania de photoshooting de lenjerie Playboy la începutul anului 2023, acționând ca ambasador al mărcii, inclusiv livrarea unei cutii de Must-Haves.”

În speranța de a câștiga râvnitul titlu, Nova speră ca fanii ei să o voteze pentru a fi încoronată câștigătoare a afacerii sexy – și este în prezent pe locul al doilea în grupa ei din runda a doua.

Pentru a ajunge pe primul loc, modelul trebuie să treacă de mai multe runde de vot al publicului pentru a ajunge la juriul de “celebrități”.

Susținătorii primesc un vot gratuit și apoi trebuie să plătească pentru fiecare vot suplimentar acordat aceleiași persoane într-o rundă. Încasările obținute din voturi sunt direcționate către organizația caritabilă National Network of Abortion Funds.

 

citește și...