“Am 61 de ani, soțul meu are 24”. Un cuplu va cheltui 120.000 de lire sterline pentru a avea împreună un copil

04.07.2022, 19:14

Un cuplu a dezvăluit că este pregătit pentru un copil, în ciuda diferenței de vârstă de 37 de ani. Cuplul plănuiește ca o mamă surogat să le poarte copilul și sunt dispuși să cheltuiască până la 120.000 de lire sterline pentru a-și avea copilul nou-născut. “Mamele surogat costă între 6.000 și 120.000 de lire sterline; suntem norocoși că am găsit o mamă surogat”.

TikTokerii Quran McCain, în vârstă de 24 de ani, și Cheryl McGregor, în vârstă de 61 de ani, s-au căsătorit anul trecut și acum sunt pregătiți să își întemeieze o familie.

În cea mai recentă actualizare a călătoriei cuplului, Quran și Cheryl au declarat că sunt dispuși să cheltuiască 120.000 de lire sterline (144.453 de dolari) pe o mamă surogat pentru a putea întâmpina un copil până în 2023, potrivit The Sun.

“Copilul va sosi la sfârșitul primăverii anului 2023”

Cei doi au decis să aibă un copil împreună luna trecută și sunt pregătiți să aibă unul, indiferent cât de mare ar fi costul.

Quran a declarat pentru NeedToKnow.online: “Mamele surogat costă între 6.000 și 120.000 de lire sterline; suntem norocoși că am găsit o mamă surogat”.

Cuplul se bucură de dragostea lor și nu ezită să o arate

Cei doi își arată relația pe rețelele de socializare, sfidându-i pe cei care îi urăsc și care sugerează că dragostea lor nu este autentică.

Ei au adunat peste 2,2 milioane de urmăritori pe pagina lor @kingqurannewpage TikTok.

În timp ce bebelușul va fi primul copil al lui Quran, acesta va fi al șaptelea pentru Cheryl. Cheryl este, de asemenea, bunica a 17 copii.

În iulie anul trecut, Quran a cerut-o în căsătorie pe Cheryl folosind un inel care a fost finanțat prin Crowdfunding de către fanii săi online, iar ei s-au căsătorit în septembrie.

“Am 61 de ani și soțul meu are 24”. Un cuplu va cheltui 120.000 de lire sterline pentru a avea împreună un copil

Aceștia au avut o ceremonie pe malul unui râu din Tennessee, iar evenimentul a fost transmis în direct la peste 20.000 de persoane.

Acum, ei spun că sunt pregătiți să facă următorul pas și să aibă un copil împreună – fie prin adopție, fie prin folosirea unei mame surogat – și au fost la cumpărături de cărucioare.

Cei doi s-au cunoscut la un restaurant

Quran a cunoscut-o pe Cheryl în 2012, când lucra la restaurantul fast-food al fiului ei, Chris; Dairy Queen din Rome, Georgia, SUA, când avea doar 15 ani.

Cei doi au pierdut contactul pentru o vreme, dar s-au reîntâlnit pe 4 noiembrie 2020, când Quran a văzut-o pe Cheryl, mamă a șapte copii, lucrând ca casier la un magazin de proximitate.

Au început să se întâlnească în 2020, iar Quran a cerut-o în căsătorie în iulie 2021.

Au fugit în Tennessee în septembrie cu doar doi prieteni, dar intenționează să își reînnoiască jurămintele înconjurați de toți prietenii și familia lor în acest an.

În ciuda criticilor cu care s-au confruntat din cauza diferenței mari de vârstă, cei doi au continuat să se folosească de TikTok, precum și de OnlyFans, pentru a contesta multe “concepții greșite”.

Coran a susținut: “Chiar dacă este o diferență de vârstă, nu ne gândim niciodată la asta pentru că Cheryl are un spirit, un suflet și o inimă foarte tineri”.

Într-o postare recentă, el a declarat că o va iubi “întotdeauna” pe Cheryl “necondiționat”.

citește și...