“Am 25 de ani și 22 de copii. Nu regret nimic”. Povestea femeii care vrea să aibă încă 80 de copii

29.09.2022, 19:21

Să ai un copil poate fi obositor, așa că imaginează-ți să ai 22. Ei bine, atât are Christina Ozturk, care speră să mai aibă încă 80 de copii.
Christina a avut primul copil la doar 17 ani. Femeia a cheltuit aproape 10.000 de dolari pentru fiecare copil.  “Am 25 de ani și am 22 de copii. Nu regret nimic, încă mai vreau încă 80 de copii”.

Fotografiile de pe Instagram ale Christinei Ozturk cu mai mulți bebeluși în poală ar putea părea impresionante la prima vedere – până când afli adevărul din spatele acestora.

Christina a născut-o pe prima ei fiică, Vika, când avea doar 17 ani. A plecat în vacanță la Batumi, Georgia, unde l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Gal. ip Ozturk, un om de afaceri turc de succes, cu 23 de ani mai în vârstă decât ea. Potrivit Christinei, a fost dragoste la prima vedere, iar ea și fiica ei s-au mutat împreună cu Ozturk și cu unul dintre copiii acestuia în conacul său, potrivit The Sun.

Femeia își dorea 105 copii

Mămica și soțul ei, milionarul Galip, au 21 de copii prin intermediul mamelor surogat, o mișcare tactică făcută de Christina, care a vrut să aibă cât mai mulți copii cât mai repede. Anul trecut, Christina a dezvăluit pentru Mail Online că își dorea 105 copii, adăugând încă 83 la familia deja uriașă.

Mama a oferit, de asemenea, o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă să fii mamă pentru atât de mulți prunci. Ea a explicat: “Sunt cu copiii tot timpul, fac toate lucrurile pe care le fac mamele în mod normal”. Christina a adăugat că toți bebelușii ei dorm de la ora 20:00 la 6:00 dimineața.

Femeia a cheltuit aproape 10.000 de dolari pentru fiecare copil

Mama a adăugat că fiecare detaliu al zilelor copiilor ei este înregistrat în agende ținute de bone.

“Am născut-o chiar eu pe fiica mea cea mare, Vika, în urmă cu șase ani. Restul copiilor sunt genetic ai noștri, ai soțului meu și ai mei, dar au fost purtați de mame surogat”, a dezvăluit ea.

Inițial, cuplul și-a dorit un copil în fiecare an, dar Christina și-a dat seama curând că organismul ei nu va putea ține pasul cu cererea. Astfel, cuplul a apelat la o mamă surogat, cheltuind aproape 10.000 de dolari pentru fiecare copil.

Christina a spus: “Clinica din Batumi alege mamele surogat pentru noi și își asumă întreaga responsabilitate pentru acest proces. Noi nu cunoaștem personal mamele surogat și nu avem contact direct cu ele pentru a evita problemele după sarcină”.

 

 

citește și...