Alți doi concurenți trimiși pe Insula Exilului la ”Survivor România”. ”Ce nu te omoară, te întărește”

07.03.2022, 12:10
Alți doi concurenți trimiși pe Insula Exilului la ”Survivor România”. ”Ce nu te omoară, te întărește”
Alți doi concurenți trimiși pe Insula Exilului la ”Survivor România”. ”Ce nu te omoară, te întărește”

În ediția de duminică, 6 martie 2022, alți doi concurenți de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziun e Pro TV, au fost trimiși pe Insula Exilului. Este vorba despre un concurent din echipa Faimoșilor și un concurent din echipa Războinicilor. Cei doi trimiși în exil sunt Marian Drăgulescu și Relu Pănescu.

Primii doi nominalizați să plece pe Insula Exilului au fost CRBL, de la Echipa Faimoșilor, și Relu Pănescu, de la echipa Războinicilor. În ediția din data de 27 februarie a show-ului ”Survivor România”, de la Pro TV, alți doi concurenți au fost trimiși pe Insula Exilului. Este vorba despre Cătălin Zmărăndescu, din echipa Faimoșilor, și de Doru Răduță, din echipa Războinicilor.

În ediția de duminică, 6 martie 2022 a show-ului ”Survivor România”, cei trimiși de colegii de echipă pe Insula Exilului sunt Marian Drăgulesci și Relu Pănescu, acesta din urmă fiind trimis pentru a doua oară în exil.

Alți doi concurenți trimiși pe Insula Exilului la ”Survivor România”. ”Mă așteptam. Sunt pregătit, sper să trec cu bine peste această încercare”

Cel mai bun timp pe traseu  din echipa Faimoșilor, a fost obținut de TJ Miles. TJ Miles a fost nevoit să propună un coleg pentru a fi trimis pe Insula Exilului. Acesta l-a nominalizat pe Marian Drăgulescu. „Mă așteptam. Nu am început foarte bine. Sunt pregătit, sper să trec cu bine peste această încercare. Îmi doresc ca Faimoșii să câștige jocul de imunitate când mă întorc”, a spus Marian Drăgulescu, potrivit click.ro.

Din echipa Războinicilor, nominalizarea a trebuit să fie făcută de Ionuț Popa, care a obținut cel mai bun timp în aducerea punctului, pe traseu. Ionuț Popa l-a trimis în exil pe Relu Pănescu, aceasta fiind a doua oară când acesta din urmă este trrimis pe Insula Exilului. „Ce nu te omoară te întărește. Perioada petrecută acolo mă va ambiționa și mai mult. Aș vrea să aibă grijă de mine colegii mei cum au avut și de Doru”, a declarat Relu Pănescu.

citește și...