Alina Vidican, fosta lui Borcea, a organizat o petrecere aniversară pentru soțul milionar

15.02.2022, 21:14

Soțul Alinei Vidican, milionarul american Claude Senhoreti, a împlinit 51 de ani și a fost aniversat de cei dragi. Momentul a fost marcat de soția lui. Frumoasa blondină a organizat o petrecere aniversară surpriză la care a chemat rudele, dar și pe apropiații lor.

Evenimentul a avut loc în aer liber într-un spațiu special amenajat de lângă Miami, unde invitații s-au delectat cu preparate alese. Fosta lui Borcea a organizat o petrecere-surpriză și s-a bucurat de prezența prietenilor apropiați, dar și de bucatele preparate chiar de ea. Alina i-a preparat chiar și un tort, potrivit fanatik.ro.

La aniversarea lui Claude Senhoreti au luat parte și copiii pe care Alina Vidican îi are cu Cristi Borcea.

 

Alina Vidican are un nou look

Soția milionarului american are un look nou. Fostul fotomodel a îmbrăcat un top comod care să îi pună în valoare bustul și o pereche de pantaloni care să sublinieze lungimea picioarelor.

Alina Vidican și-a refăcut viața alături de Claude Senhoreti, un milionar brazilian, după ce a fost părăsită de fostul acționar majoritar de la Dinamo.

Pasiunea pentru mașini i-a unit pe cei doi

Alina Vidican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, anul trecut în luna august cei doi devenind un cuplu și în acte. Fosta soție a lui Cristi Borcea și milionarul de origine braziliană și-au jurat iubire veșnică după o relație de patru ani de zile.

Cei doi s-au întâlnit, pentru prima dată, la un eveniment din Miami, iar brazilianul spune că a remarcat-o imediat pe Alina Vidican.

‘Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul (râde, n. red.). M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit’, a povestit Claude, pentru Fanatik.ro.

Claude Senhoreti câștigă o mulțime de bani din afacerile pe care le gestionează cu grijă. Brazilianul este patron pentru firme din domeniul auto și imobiliare și se ocupă de trei companii care au principalul domeniu de activitate mașinile exotice sau clasice.

Soțul Alinei ar avea o avere mai mare decât a lui Cristi Borcea, milionarul donând un teren de 1,2 hectare din Florida fără să ceară nimic în schimb, conform Wowbiz.ro.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogați oameni din România, cu o avere de 82 de milioane de euro.

citește și...